Çoğu tarayıcının yavaş indirmesi neden olur?

Lactee

Hectopat
Daha fazla  
Hocamlar selamlar, az önce bilgisayarıma format attım ve temel şeyleri indiriyorum şu an fakat Google, Opera GX, Microsoft Edge vb. tüm tarayıcılardan denememe rağmen download hızımı tam anlamıyla yansıtmıyor. 110-120 saniyede 0.1 gibi bir hız ile indirtiyor, fakat Microsoft Store'dan WhatsApp vs. indirdim anında indiriyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim?

Hocamlar selamlar, az önce bilgisayarıma format attım ve temel şeyleri indiriyorum şu an fakat Google, Opera GX, Microsoft Edge vb. tüm tarayıcılardan denememe rağmen download hızımı tam anlamıyla yansıtmıyor. 110-120 saniyede 0.1 gibi bir hız ile indirtiyor, fakat Microsoft Store'dan WhatsApp vs. indirdim anında indiriyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
İnternetten olabilir.

Bazı siteler indirme hızını limitler, mesela benim 1 Gbps internetim var ama bazı sitelerde inme hızı sanki 20 mbps internet kullanıyormuşum gibi oluyor. Bunun tek sebebi siteler düşük indirme hızlarını tercih ediyorlar veya etmek zorunda kalıyorlar. Bazıları server ücretlerinden kısmak için, bazıları parası olmadığı için.

Veya o an sunucular yoğun olabilir bu yüzden de dosya yavaş inebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı