Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 27 Eylül 2020 #11 cengover_ekin dedi: Çok zevkli oluyor torrent ilerlemesini takip etmek. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ben uyurken indiriyorum çoğunluka.
cengover_ekin dedi: Çok zevkli oluyor torrent ilerlemesini takip etmek. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ben uyurken indiriyorum çoğunluka.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Eylül 2020 #12 Eren AK dedi: Ben uyurken indiriyorum çoğunluka. Genişletmek için tıkla... Birbiriyle yarışıyor inen dosyalar, orası zevkli oluyor. Deneyin bir ara.
Eren AK dedi: Ben uyurken indiriyorum çoğunluka. Genişletmek için tıkla... Birbiriyle yarışıyor inen dosyalar, orası zevkli oluyor. Deneyin bir ara.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 27 Eylül 2020 #13 cengover_ekin dedi: Birbiriyle yarışıyor inen dosyalar, orası zevkli oluyor. Deneyin bir ara. Genişletmek için tıkla... Arka arkaya bir sürü GNU/Linux dağıtımının ISO dosyalarını indirirken oluyor.
cengover_ekin dedi: Birbiriyle yarışıyor inen dosyalar, orası zevkli oluyor. Deneyin bir ara. Genişletmek için tıkla... Arka arkaya bir sürü GNU/Linux dağıtımının ISO dosyalarını indirirken oluyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Eylül 2020 #14 Kerem00 dedi: Arka arkaya bir sürü GNU/Linux dağıtımının ISO dosyalarını indirirken oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı önce yükleyeceğimize bu şekilde karar veriyoruz. Yarışı kazanan önce yüklenir.
Kerem00 dedi: Arka arkaya bir sürü GNU/Linux dağıtımının ISO dosyalarını indirirken oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı önce yükleyeceğimize bu şekilde karar veriyoruz. Yarışı kazanan önce yüklenir.
ahmet.der Megapat Katılım 23 Ekim 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X Anakart: ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI DDR5 Ekran Kartı: ASUS TUF-RTX4070TI-12GB RAM: GSkill Flare X5 32GB (2X16GB) 5600Mhz CL36 DDR5 Depolama M.2: WD Black 1TB SN850X SSD 7300/6300MBs m.2 NVMe Gen4 Depolama HDD: WD Blue 1 TB 7200RPM Kasa: Asus TUF Gaming GT502 V2 Güç Kaynağı: Asus TUF Gaming 850G 850W 80+ Soğutucu: Asus TUF GAMING LC 240 V2 ARGB 240mm Sıvı Soğutucu Cinsiyet Erkek Meslek Özel Sektör 27 Eylül 2020 #15 Eren AK dedi: Depolama alanınız doluyor olabilir mi? Ayrıca izleyicileriniz tam mı? Genişletmek için tıkla... Depolama alanımın %25 i boş bunun bir etkisi olabilir mi ? Ayrıca kimi zaman eşler sekmesini kontrol ettiğimde bir kaç eş görüntüleyebiliyorum fakat her hangi bir indirme işlemi olmuyor. Kerem00 dedi: Hangi torrent istemcisini kullanıyorsunuz? İstemcide bir sıkıntı olabilir, qBitTorrent ile deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... µTorrent Pro kullanıyorum. Yerine dediğinizi deneyeceğim.
Eren AK dedi: Depolama alanınız doluyor olabilir mi? Ayrıca izleyicileriniz tam mı? Genişletmek için tıkla... Depolama alanımın %25 i boş bunun bir etkisi olabilir mi ? Ayrıca kimi zaman eşler sekmesini kontrol ettiğimde bir kaç eş görüntüleyebiliyorum fakat her hangi bir indirme işlemi olmuyor. Kerem00 dedi: Hangi torrent istemcisini kullanıyorsunuz? İstemcide bir sıkıntı olabilir, qBitTorrent ile deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... µTorrent Pro kullanıyorum. Yerine dediğinizi deneyeceğim.