Coguar PSU ve kasa alınır mı?

DC-DC tasarıma sahip güç kaynakları Max combined değerleri 90W, 100W, 130W veya 110W olup toplamda 649W verirken, stc olan 130W verip üzerine 624W veriyor. Grup regülasyon kullanıldığı anlaşılıyor.

Nasıl yani pek anlamadım PSU hakkında bayağı hiçbir şey bilmiyorum neredeyse yani antec iyi mi?

Nasıl yani pek anlamadım PSU hakkında bayağı hiçbir şey bilmiyorum neredeyse yani antec iyi mi?

Hocam Cougar'a diyor roxy. Size attığım sistemde Cougar yok. Antec in içindeki PSU gayet iyi.

Hee tamamdır sağ olun kasanın gödünüşünü pek beğenmedim ama kasayı bayağı bir sonradan değiştiririm büyük ihtimalle.

Hocam Cougar'a diyor roxy. Size attığım sistemde Cougar yok. Antec in içindeki PSU gayet iyi.

Bu attığınız sistemde anakartı MSI Pro B650M-B

SSD yide Lexar 1TB.

Kasayı dediğiniz gibi antec 650W.

Soğutucuyuda FSP NC3

Yapsam nasıl olur eksik bir şey olur mu?

Son düzenleme:
Hee tamamdır sağ olun kasanın gödünüşünü pek beğenmedim ama kasayı bayağı bir sonradan değiştiririm büyük ihtimalle.

Bu attığınız sistemde anakartı MSI Pro B650M-B

SSD yide Lexar 1TB.

Kasayı dediğiniz gibi antec 650W.

Soğutucuyuda FSP NC3.

Yapsam nasıl olur eksik bir şey olur mu?

Anakartı yapabilirsen ASUS Prime B650M-R yap. Onda 2 tane M.2 yuvası var. Bunun dışında soğutucuyu o şekilde yükseltme sonradan Phantom Spirit/assasin king alabilirsin.

Anakartı yapabilirsen ASUS Prime B650M-R yap. Onda 2 tane M.2 yuvası var. Bunun dışında soğutucuyu o şekilde yükseltme sonradan Phantom Spirit/assasin king alabilirsin.

Bu soğutucu kötü mü PC hocasında 60 derece çalışıyordu Valorant ve anakartta 2 tane yuvaya ihtiyavımın olacağını sanmıyorum ki 512 GB bana bayağı yetiyordu 1TB bayağı yeticeğini düşünüyorum.

Soğutucu kısmını sizin dediğiniz gibi yapacağım ama anakartı bilemedim.

Bir de Vatan Bilgisayar'da şu sisfemi buldum.

Bu nasıl anakartı da B650 yapacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı