DC-DC tasarıma sahip güç kaynakları Max combined değerleri 90W, 100W, 130W veya 110W olup toplamda 649W verirken, STC olan 130W verip üzerine 624W veriyor. Grup regülasyon kullanıldığı anlaşılıyor.
DC-DC tasarıma sahip güç kaynakları Max combined değerleri 90W, 100W, 130W veya 110W olup toplamda 649W verirken, stc olan 130W verip üzerine 624W veriyor. Grup regülasyon kullanıldığı anlaşılıyor.
Anakartı yapabilirsen ASUS Prime B650M-R yap. Onda 2 tane M.2 yuvası var. Bunun dışında soğutucuyu o şekilde yükseltme sonradan Phantom Spirit/assasin king alabilirsin.
Anakartı yapabilirsen ASUS Prime B650M-R yap. Onda 2 tane M.2 yuvası var. Bunun dışında soğutucuyu o şekilde yükseltme sonradan Phantom Spirit/assasin king alabilirsin.
Bu soğutucu kötü mü PC hocasında 60 derece çalışıyordu Valorant ve anakartta 2 tane yuvaya ihtiyavımın olacağını sanmıyorum ki 512 GB bana bayağı yetiyordu 1TB bayağı yeticeğini düşünüyorum.