Mr.sav Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 37 30 Eylül 2020 #1 Coil Whine çıkma ihitmali kaçtır? 1660 Super yani herkes yaşıyor mu bu Coil Whine sorununu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2020
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Eylül 2020 #2 Tamamen şans. Kimse çıkar veya çıkmaz diyemez.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 30 Eylül 2020 #3 Çıksa bile değişim isteyebilirsiniz, ben Gaming X 1650S kullanıyorum, yaşamadım.
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 30 Eylül 2020 #4 Eski kartım olan ASUS ROG STRIX RTX 2080 SUPER OC'ta bile çıktı. THH kararı ile iade ettim. Demek istediğim her kartta bu sorun çıkabiliyor, ama az ama çok tamamen şans meselesi.
Eski kartım olan ASUS ROG STRIX RTX 2080 SUPER OC'ta bile çıktı. THH kararı ile iade ettim. Demek istediğim her kartta bu sorun çıkabiliyor, ama az ama çok tamamen şans meselesi.
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Eylül 2020 #5 Bende var bu kart ve Coil Whine'li. Bu sorunu aynı kartta yaşayan kişilere denk geldim. Çıkma olasılığı diğer modellere göre daha yüksek sanırım.
Bende var bu kart ve Coil Whine'li. Bu sorunu aynı kartta yaşayan kişilere denk geldim. Çıkma olasılığı diğer modellere göre daha yüksek sanırım.
Mr.sav Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 37 1 Ekim 2020 #6 bastila dedi: Bende var bu kart ve Coil Whine'li. Bu sorunu aynı kartta yaşayan kişilere denk geldim. Çıkma olasılığı diğer modellere göre daha yüksek sanırım. Genişletmek için tıkla... Bendede var coil whine iade ettim şimdi aynı model alacam bidaha
bastila dedi: Bende var bu kart ve Coil Whine'li. Bu sorunu aynı kartta yaşayan kişilere denk geldim. Çıkma olasılığı diğer modellere göre daha yüksek sanırım. Genişletmek için tıkla... Bendede var coil whine iade ettim şimdi aynı model alacam bidaha
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ekim 2020 #7 Mr.sav dedi: Bendede var coil whine iade ettim şimdi aynı model alacam bidaha Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yol izledin hocam ? Bende iade edip yenisini almayı düşünüyorum da. Bir gün sınırı var mı ? Yoksa garanti kapsamında mı ?
Mr.sav dedi: Bendede var coil whine iade ettim şimdi aynı model alacam bidaha Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yol izledin hocam ? Bende iade edip yenisini almayı düşünüyorum da. Bir gün sınırı var mı ? Yoksa garanti kapsamında mı ?
Mr.sav Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 37 1 Ekim 2020 #8 bastila dedi: Bende var bu kart ve Coil Whine'li. Bu sorunu aynı kartta yaşayan kişilere denk geldim. Çıkma olasılığı diğer modellere göre daha yüksek sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende de var Coil Whine iade ettim şimdi aynı modele. bastila dedi: Nasıl bir yol izledin hocam? Bende iade edip yenisini almayı düşünüyorum da. Bir gün sınırı var mı? Yoksa garanti kapsamında mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Vatan'da 14 içinde koşulsuz iade var ben gittim iade ettim yenisini aldım şu ankinde yok.
bastila dedi: Bende var bu kart ve Coil Whine'li. Bu sorunu aynı kartta yaşayan kişilere denk geldim. Çıkma olasılığı diğer modellere göre daha yüksek sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende de var Coil Whine iade ettim şimdi aynı modele. bastila dedi: Nasıl bir yol izledin hocam? Bende iade edip yenisini almayı düşünüyorum da. Bir gün sınırı var mı? Yoksa garanti kapsamında mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Vatan'da 14 içinde koşulsuz iade var ben gittim iade ettim yenisini aldım şu ankinde yok.