Coil whine dolayısıyla açtığım davayı kazandım

Firmaya hiç yazmadım ama direkt icraya vermeden önce yazmayayım mı?

@palamutyaşar hocam merhaba. Ben geçenlerde media markt'de notebook aldım. Bariz Coil whine var, bir de fanla sorun var gibi gözüküyor.

Media markt magazasina gittim yetkile servise göndereceğiz ve onlar rapor verirse ancak degisim olur dedi.

Sırf mağazadan aldığım için 14 gün içinde de yetkili servisi kararı olmadan degistirmeyiz dediler.

Media markt canımı sıkınca yetkili servisi aradım derdimi anlattim, sorunun coil whine olduğunu söyledi. incelemek daha net birsey söylemek için bana sesi gösteren video çekip göndermemi sorunu önden tespit edelim dediler.

Servisin mailini bekleyip media markt'a mail atmayı düşünüyorum

Sizce napmaliyim

Size zahmet olmazsa aşama aşama yazar mısınız nasıl yol izlemeliyim

Son düzenleme:
Bende coil whineden başvurdum direk red yedi karar. Bence hakem heyetininde farkı var bunun dışında şikayet formunu çok edebi sözcüklerle doldurmuşsunuz onunda bi etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen

Bende coil whineden başvurdum direk red yedi karar. Bence hakem heyetininde farkı var bunun dışında şikayet formunu çok edebi sözcüklerle doldurmuşsunuz onunda bir etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen

İş heyette değil, bilirkişide bitiyor. Bir tane daha heyete dava açtım coil Whine'dan. Bilirkişi olacak hanfendi test bile yapmadan coil whine yok demiş, heyet de kararı aynen onaylamış. Halbuki kazandığım davadabilirkişi evime gelip teferruatlıca testler yapmıştı. İşini layıkıyla yapan sayısı çok az maalesef.

Bende bilirkişi bile atamadan Redde çektiler dosyamı.

Aynısını yaşadım. Bilirkişiyi zaten gözüm tutmadı. Adam bilgisayarın b'sinden anlamıyor. Bilgisayara Antutu testi yapmaya çalıştı. Sesi telefonuna indirdiği uygulama ile ölçmeye çalıştı ve sesin az olduğuna dair bir rapor tutmuş. Heyet de aynen onaylamış. Bu konuda ne yapabiliriz mahkeme çok uğraştırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…