Coil whine iade sebebi mi?

Ses Coil Whine sesi, bizzat duyduğum için eminim. Üreticiler bu sorunu kullanıma ve performansa engel olmadığı için garanti kapsamına sokmuyorlar %99. İstersen şansını dene. Geçmiş olsun.
evet ama forumlarda gördüğüm kadarıyla asus tarafından ganati sebebi görülmeyen cihazlar
thh başvurulunca yenisini yöndermişler veya iadesi sağlanmış

İşlemciniz nedir merak ettim. Konuyla ilgili olarak, ben de coil whine olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle.
ryzen 7 5800x3d

Ses Coil Whine sesi, bizzat duyduğum için eminim. Üreticiler bu sorunu kullanıma ve performansa engel olmadığı için garanti kapsamına sokmuyorlar %99. İstersen şansını dene. Geçmiş olsun.
bide ben bu sesi gecenin köründe duymak zorundamıyım ne kadar saçma bişey bu

Son düzenleme:
Garanti işini karıştırmadan ilk 14 gün cayma hakkını kullanabilirsin.

Garanti işini karıştırmadan ilk 14 gün cayma hakkını kullanabilirsin.
evet öyle gönderdim hatta göndermeden önce iade edebiliyormuyuz diye tekrardan sordum
onlarda evet dedi . geri gönderdim sistemi . 2 gün sonra beni arayıp hazır sistemlerin iadesinin alınmayacağını söylediler . Ve ben geri gönderin demeden eve kargolamışlar pc yi . Bende tüketici hakem heyetine başvurdum ve her gördüğüm şikayet sitesinede yazmaya çalışıyorum .

hakem heyeti işi çözer

Sonuç nedir hocam. XFX 6800XT de artık web sayfalarında bile ses gelmeye başladı.

Konuyla alakasız ama ne gibi oyunlarda drop sorunu yaşadınız hocam?
sistemde fps dropda vardı geri yolladım gaming gene sonuç bekliyorum
Konuyla alakasız ama ne gibi oyunlarda drop sorunu yaşadınız hocam?

Hocam çözebilmiş mi sorunu. Hakem heyeti vs geri aldılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…