Çözüldü Coil whine için değişim yaparlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

King.Midas

Femtopat
Merhaba, bilgisayarımı 2 ay önce aldım ve 1 hafta önce oyun oynarken ekran kartından coil whine sesi geldi. FPS sabitleyince gidiyor fakat FPS'im sınırlı olduğu için kafama taktım. İtopya'ya göndersem değiştirirler mi ya da tamir ederler mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
İlk önce servisine gönderirler, serviste ses belli bir desibelin üstündeyse değişim olur. Çok fazla rahatsız etmiyorsa değişim çıkacağını sanmıyorum. Servisten servise değişebilir bu durum, şansınızı deneyin.
İlk önce servisine gönderirler, serviste ses belli bir desibelin üstündeyse değişim olur. Çok fazla rahatsız etmiyorsa değişim çıkacağını sanmıyorum. Servisten servise değişebilir bu durum, şansınızı deneyin.

Çözüm

Genelde coil whine sorundan saymayıp geri gönderiyorlar. Eğer aşırı rahatsız etmiyor ise göndermeye gerek yok.​

Hocam aynı sistem arkadaşımdada var onunkinde böyle bir şey yok bende olunca biraz rahatsızlandım.

Teknoloji şans işi bence bende Galax 4080 var videolarda aşırı sesli olduğu söyleniyordu beklediğim gibi olmadı.

Son düzenleme:
Teknoloji şans işi bence GALAX4080 vardı videolarda aşırı sesli olduğu söyleniyordu beklediğim gibi olmadı.

Hocam undervolt gibi şeyler var sesi azaltmak için bende pek anlamam voltajdan falan hiç ellemeyesim geliyor şansımı deneyeceğim olmazsa önümüzdeki yaza 6700 XT alacağım onda böyle bir şey çıkmaz umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı