Merhaba, bilgisayarımı 2 ay önce aldım ve 1 hafta önce oyun oynarken ekran kartından coil whine sesi geldi. FPS sabitleyince gidiyor fakat FPS'im sınırlı olduğu için kafama taktım. İtopya'ya göndersem değiştirirler mi ya da tamir ederler mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İlk önce servisine gönderirler, serviste ses belli bir desibelin üstündeyse değişim olur. Çok fazla rahatsız etmiyorsa değişim çıkacağını sanmıyorum. Servisten servise değişebilir bu durum, şansınızı deneyin.
İlk önce servisine gönderirler, serviste ses belli bir desibelin üstündeyse değişim olur. Çok fazla rahatsız etmiyorsa değişim çıkacağını sanmıyorum. Servisten servise değişebilir bu durum, şansınızı deneyin.
Hocam undervolt gibi şeyler var sesi azaltmak için bende pek anlamam voltajdan falan hiç ellemeyesim geliyor şansımı deneyeceğim olmazsa önümüzdeki yaza 6700 XT alacağım onda böyle bir şey çıkmaz umarım.