kendisi insan Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar Coil Whine sorunu için firmaların önerdiği bir şey var mı bi program felan ? Ve GTX980 de Coil Whine sorunu var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2014
Arkadaşlar Coil Whine sorunu için firmaların önerdiği bir şey var mı bi program felan ? Ve GTX980 de Coil Whine sorunu var mı ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Aralık 2014 #2 Firmaların Coil Whine sorunu için herhangi bir uygulama sunduklarını duymadım. Bildiğim kadarıyla GTX 980'lerde Coil Whine sorunu yok denecek kadar az. Bu Coil Whine sorunu eski seri bazı kartlarda da var zaten.
Firmaların Coil Whine sorunu için herhangi bir uygulama sunduklarını duymadım. Bildiğim kadarıyla GTX 980'lerde Coil Whine sorunu yok denecek kadar az. Bu Coil Whine sorunu eski seri bazı kartlarda da var zaten.
kendisi insan Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #3 Peki artık yeni üretilecek 970 kartlarında bu sorun düzelecek mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2014
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Aralık 2014 #4 O konuda hiç bir bilgim yok. Ama tahminimce Üreticiler bu olanlardan sonra bir ders çıkarmıştır ve önlemlerini de alacaktır diye düşünüyorum. Son düzenleme: 13 Aralık 2014
O konuda hiç bir bilgim yok. Ama tahminimce Üreticiler bu olanlardan sonra bir ders çıkarmıştır ve önlemlerini de alacaktır diye düşünüyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Aralık 2014 #5 er36po dedi: O konuda hiç bir bilgim yok. Ama tahminimce Nvidia bu olanlardan sonra bir ders çıkarmıştır ve önlemlerini de alacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA değil üreticiler olmalı.
er36po dedi: O konuda hiç bir bilgim yok. Ama tahminimce Nvidia bu olanlardan sonra bir ders çıkarmıştır ve önlemlerini de alacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA değil üreticiler olmalı.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 13 Aralık 2014 #6 MF dedi: NVIDIA değil üreticiler olmalı. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkür ederim. Şu son zamanlarda Nvidia aklımdan hiç çıkmıyor.
MF dedi: NVIDIA değil üreticiler olmalı. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkür ederim. Şu son zamanlarda Nvidia aklımdan hiç çıkmıyor.