Coil whine olan ASUS 3060 Ti iade edilmeli mi?

razor8587

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı aldım, ilk basta sorun yoktu sonradan coil whine denen illet sorun ortaya çıktı, ürünü Amazon'dan aldığım için 30 gün iade hakkım var. Sizce iade edip yenisinimi alayım tabii bu süreç 20 güne kadar bulabilir. Yoksa hiç uğraşmayıp kullanmaya devammı ediyim. İade edip yenisini alırsam yine bu sorun cıkarsa(belkide daha yüksek sesli) bu sefer iade hakkımda kalmıyor, riske girmeye gerek var mı fikirlerinizi bekliyorum.

Eğer sadece yükteyken varsa etmeyin, normalde de varsa çok rahatsız edebilir. Yükteyken ekran kartlarının çok büyük çoğunluğunda coil whine mevcut.

Eğer sadece yükteyken varsa etmeyin, normalde de varsa çok rahatsız edebilir. Yükteyken ekran kartlarının çok büyük çoğunluğunda coil whine mevcut.

Sadece oyunlarda oluyor, ama ayarları düşürüyorum 60 FPS'ye sabitliyorum yine de ses geliyor çok yükte olmamasına ragmen

Coil Whine şans işi hocam yeni alacağınız kartta da yaşama şansınız var yani iade edin rahatsız ediyorsa. Ayrıca bu duruma PSU da sebebiyet verebiliyor onuda kontrol edin.

Coil Whine şans işi hocam yeni alacağınız kartta da yaşama şansınız var yani iade edin rahatsız ediyorsa. Ayrıca bu duruma PSU da sebebiyet verebiliyor onu da kontrol edin.

PSU'dan degil net şekilde ekran kartından alıyorum

Sadece oyunlarda oluyor, ama ayarları düşürüyorum 60 FPS'ye sabitliyorum yine de ses geliyor çok yükte olmamasına ragmen
Keyfinize kalmış kulaklık takınca ben hiç duymadığım için ben uğraşmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…