Coil Whine olan ekran kartı servise gönderilmeli mi?

burak0617

Megapat
Daha fazla  
Gaming.gen.tr sitesinden bir hazır sitem almıştım 3 hafta oluyor. Ekran kartında coil whine var. Kartın görüntü çıkışlarının olduğu plaka çok az eğik. Bir de kasaya kartı vidalama noktasında yine kartın plakası üzerinde vidanın geçtiği alanda vida çapının bıraktığı iz benim kasaya ait değil gibi çok daha geniş çünkü. Çalıştığım için pek uğraşmadım. ASUS müşteri hizmetlerine ses kayıtlı video attım ama performansa etkisi yok diye değişim onarım yapmayacaklarını telefonda söylediler. Gaming.gen.tr de bize yollayın bakalım ama teknik sorun olarak görmediklerini söylediler. Bizde garantiye yollarız gibisinden dediler. İade ile uğraşmak istemedim. Kartın başka bir sorunu yok. Sizce nasıl bir yol izleyim. @Knight Davion THH başvuru yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• image-14-12-22-01-13.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Yamukluk aslında olmaması gereken ama olduysa da normal karşılanabilecek bir durum ve bu yamukluğun sebebinin tamamı Asus'a ait. Aşağıya bırakacağım videodan nedenini anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda çeşitli kartların yamulmasının sebenini göstermekte ve bu TUF serisi kartlarda da mevcut.

Anladım. Çok bir sorun etmedim sadece kullanılmış bu acaba dedirtti bana.

Anladım. Çok bir sorun etmedim sadece kullanılmış bu acaba dedirtti bana.
Sanmam hocam kullanılmış olduğunu. Sizin kullandığınız süre zarfında bile gerçekleşmiş olabilir o yamulma.

Coil Whine konusunda çok ısrarcı olunca ya da Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptıktan sonra çoğunlukla para iadesi yapıyorlar. Fotoğraftaki yamukluk da destek aparatı kullanılmadığında olabiliyor. Bende de ASUS Rog Strix 3070Ti OC var. Benim kartta da coil whine var. Oyunlarda kasadaki 11 fanın toplam sesini bastırıp coil whine sesi çok net duyulabiliyor ama sadece oyunlara oluyor. Beni çok rahatsız etmiyor açıkçası. Bu kişiden kişiye değişir.

Kartı ilk elime geçtiğinde böyleydi hazır sitem ile geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…