Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 2 Mart 2021 #1 PSU da galiba cw var ama emin değilim. Ne yapabilirim var ise?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 3 Mart 2021 #2 Bir arıza falan yaratacak bir sorun değil. Öyle takılabilirsiniz ya da garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz. Muhtemelen yenisi gelir.
Bir arıza falan yaratacak bir sorun değil. Öyle takılabilirsiniz ya da garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz. Muhtemelen yenisi gelir.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 3 Mart 2021 #3 Lintos dedi: Bir arıza falan yaratacak bir sorun değil. Öyle takılabilirsiniz ya da garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz. Muhtemelen yenisi gelir. Genişletmek için tıkla... Ses rahatsız ediyor ve ben PSU'yu kasayla birlikte aldım. Kasayı da mı göndereceğim?
Lintos dedi: Bir arıza falan yaratacak bir sorun değil. Öyle takılabilirsiniz ya da garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz. Muhtemelen yenisi gelir. Genişletmek için tıkla... Ses rahatsız ediyor ve ben PSU'yu kasayla birlikte aldım. Kasayı da mı göndereceğim?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 3 Mart 2021 #4 Metola dedi: Ses rahatsız ediyor ve ben PSU'yu kasayla birlikte aldım. Kasayı da mı göndereceğim? Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa aldığınız yer ile iletişime geçip sorunu anlatın. Çok büyük ihtimalle kasa ile garantiye yollamanıza gerek kalmaz fakat siz yine de garantiye vereceğiniz yere sorun.
Metola dedi: Ses rahatsız ediyor ve ben PSU'yu kasayla birlikte aldım. Kasayı da mı göndereceğim? Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa aldığınız yer ile iletişime geçip sorunu anlatın. Çok büyük ihtimalle kasa ile garantiye yollamanıza gerek kalmaz fakat siz yine de garantiye vereceğiniz yere sorun.