Coil whine sesi artar mı?

DrBedirhan

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yeni aldığım hazır sistemde tahminimce ekran kartında coil whine dediğimiz ses var. Bu sesi sistem boştayken duyuyorum öyle aşırı yüksek değil ama ince bir ses duyuluyor. Oyunlarda ise Last of Us 1, Detroit(oyun içi Max 60 FPS sınırı var), God of War 2018(FSR açık) gibi oyunlarda Ultra ayarlarda çok yüksek değil ya oyunun sesini kapatıp dinlemem ya da kulağımı kasaya yaklaştırmam gerekiyor. Ama Long Dark, alien gibi daha düşük oyunlarda ses duyuluyor. Bu oyunlarda FPS sınırı koyunca yine epey azalıyor. Sizce bu kartı değişime göndermeli miyim? Okuduğum şeylere göre yeni gelecek kartta da aynısı hatta daha kötüsü olma ihtimali varmış o yüzden tam emin olamadım. Bir de bu sesin ileride artma ihtimali var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ses seni rahatsız etmiyorsa ve performansla ilgili sorun yoksa değişime göndermene gerek yok.
Ses düzeyi ilerleyen zamanlarda genelde artmaz.

Eğer ses seni rahatsız etmiyorsa ve performansla ilgili sorun yoksa değişime göndermene gerek yok.
Ses düzeyi ilerleyen zamanlarda genelde artmaz.
Şuana kadar bir performans problemi ile karşılaşmadım. Sadece Detroit oynarken (toplam 9 saat oynadım) sinematik kısımlarında 3-4 kere ani takılmalar oldu. Onun dışında başka bir oyunda problem yaşamadım.

Ekran kartım 7800XT bu arada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı