Coil whine sesi FurMark testinde gelmiyor

529116

Centipat
Merhaba, daha önce olmayan cw sorunu yakın zamanda PC'yi satacağım zaman meydana çıktı zamanla düzelir belki diye kullandım ama yine düzelmedi. Bugün FurMark, OCCT testleri yaptık ve karttan en ufak ses gelmedi ve diğer parçalar içinde test yaptık ses gelmedi ama oyunlarda kart bildiğiniz inliyor RDR de vs. kulaklık takmadığımda tiz ses gerçekten çok rahatsız ediyor.
Testlerde bayağı zorlandığı halde neden ses gelmiyor da oyunlarda geliyor onu da anlayamadım.
Ekran kartım MSI RTX 2070s, 750W 80 Plus PSU ile kullanıyorum. Ekran kartını garantiye göndersem değişim çıkar mı sizce?
Sesi videodan dinleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer fanlar yüksek devirde çalıştığından duymamış olabilir misiniz?

hocam aynı sorun var . Çözebildiniz mi? sorun psu da mı acaba?

hocam aynı sorun var . Çözebildiniz mi? sorun psu da mı acaba?
Hala aynı sorun var bendede çoğu kişi yeni PSU ile sorunu çözebildiğini söylüyor benim PSU da yakın zamanda sıkıntı çıkarmıştı tamamen gücü kesti garantiye gönderdim düzelttiler hala kullanıyorum yenisiyle değişmeyi düşünüyorum. Ben mecburen sorunu undervolt yaparak çözdüm RDR de vsync açık bile olsa 60 fps deli gibi ötüyor kart undervolt yapınca sesi kesildi çok fazla performans kaybı olmadı.

Videodaki gibi deneyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…