B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Coil Whine sorunu nedir? Benim merak ettiğim Coil Whine sorunu ilerde bir sorun çıkartır mı? Ekran kartının ömrünü kısaltır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2014
Merhaba arkadaşlar, Coil Whine sorunu nedir? Benim merak ettiğim Coil Whine sorunu ilerde bir sorun çıkartır mı? Ekran kartının ömrünü kısaltır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #2 Sorun sizi rahatsız ediyorsa, değişim talep edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #3 Çok çıkmıyor ses ama ekran kartı ilerde sorun çıkartır mı? Artı 0 Eksi
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 16 Aralık 2014 #4 Coil Wihine ekran kartının ömrünü kısaltmaz. Bir kullanıcıdan duymuştum, zamanla o ses azalıyormuş. Artı 0 Eksi
texas016 Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #5 Bende de var ama kulağımı kasaya dayayınca duyuyorum. Sıkıntı çıkmaz, ömrünü de kısaltmaz kartın. Artı 0 Eksi
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #6 Ses azalmaz artar. Karta bir zararı yoktur. Sadece pek hoş bir ses değil. Artı 0 Eksi
KS KS B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #9 Yani ses zamanla mı artacak? Yoksa yük altında mı? Artı 0 Eksi
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #10 Ses %90 yük altında olur. Bu sorun çok yaygın olmasına rağmen çok nadir bir sorundur. İnsanlar çok fazla sorun yaşıyor. Cızırtıdan korkulduğu için çok fazla konu açılıyor. Bu da çok yaygınmış gibi görünmesine yol açıyor. Artı 0 Eksi
Ses %90 yük altında olur. Bu sorun çok yaygın olmasına rağmen çok nadir bir sorundur. İnsanlar çok fazla sorun yaşıyor. Cızırtıdan korkulduğu için çok fazla konu açılıyor. Bu da çok yaygınmış gibi görünmesine yol açıyor.