Coil Whine yüzünden servise vermeli miyim?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Dün ekran kartımda Coil Whine sorunu başladı. Yük altında oluyor işte klasik. Ancak çok çok az ses. Yani YouTube'dan baktım o kadar fazla değil. %100 yük altında bile kulağımı dayayacak kadar yaklaştırmadan duyulmuyor. Bu ses zamanla artar mı? Performansa bir etkisi yok diye biliyorum zaten. Sadece bu ses için servise vermeye değer mi? Çünkü şu anki kartım cidden çok iyi bellekleri falan olması gerekenden yüksek hızlarda çalışıyor O.C yapmama rağmen. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses rahatsız etmiyorsa servise göndermeye gerek yok. Okuduğumuz ve gördüğümüz kadarıyla kartın performansını ve ömrünü etkilemiyor. Zaten günümüz de bir çok ekran kartında yüke girdiği zaman az da olsa Coil Whine oluyor. Kasa kapalıyken zaten duyulmuyor ya da fan sesi daha ön plana çıktığı için fark edilmiyor. Kendi kullandığım ekran kartın da kasa nın yan kapağını açıp kulağımı kartın dibine kadar yaklaştırdığım da fark ediyorum. Bunun haricinde zaten duyamıyorum sesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı