ArchNore Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 76 Yer muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Ağustos 2019 #1 Hepsiburada.com'dan aldığım RX590 Nitro+ SE ekran kartımı Coil Whine şikayeti ile servise gönderdim fakat hiçbir sorun olmadığını söylerek Coil Whine'lı kartı geri yolladılar, bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim beni aydınlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2019
Hepsiburada.com'dan aldığım RX590 Nitro+ SE ekran kartımı Coil Whine şikayeti ile servise gönderdim fakat hiçbir sorun olmadığını söylerek Coil Whine'lı kartı geri yolladılar, bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim beni aydınlatırsanız sevinirim.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #2 Sapphire ile görüş(küresel) onların cevaplarına göre THH'ne başvur. Sorunlarımı önce küreselden çözmeye çalışıyorum en son TR'deki servise yöneliyorum, mutluyum.
Sapphire ile görüş(küresel) onların cevaplarına göre THH'ne başvur. Sorunlarımı önce küreselden çözmeye çalışıyorum en son TR'deki servise yöneliyorum, mutluyum.