Coil Whine'lı Msi 970'i iade etmeli miyim ?

DeathStars

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kartımı alalı 2 ay oldu ve Coil Whine sorunu olduğunu anladım. Ses sorun değil zaten oyun oynarken duyulmuyor. Fakat performansa ısınmaya filan etkisi varsa vatana götürmeli miyim sizce ?

Performansa ve ısınmaya hiç bir etkisi yok. Sadece bobinler ses yapıyor, hepsi bu. Sesten rahatsızlık duymuyorsan götürme hiç. İçim rahat olsun diyorsan değiştir. Karar sizin.

Kulaklık kullanıyorsan uğraşmaya değmez.

Yalnızca ses inan bana iade etmeye uğraşmakla değmez .

Performansa ve ısınmaya hiç bir etkisi yok. Sadece bobinler ses yapıyor, hepsi bu. Sesten rahatsızlık duymuyorsan götürme hiç. İçim rahat olsun diyorsan değiştir. Karar sizin.
Teşekkürler yorum için ses zaten oyun oynarken duyulmuyor sorun değil o zaman

Arkadaşların da dediği gibi eğer sesten rahatsız olmuyorsan hiç başını ağrıtmaya değmez.

Ben Laptop ile oynuyorum ve fanlar çalıştığı zaman ses oluyor ama oyun oynarken dikkat etmiyorum.

Aynen katılıyorum arkadaşlara bende 2 hafta önce falan almıştım MSI GTX970 bazen sesler geliyor aşırı değil değiştirmekle falan uğraşmadım zaman kaybı asus'da da varmış bu sorun çoğu kart'da var.

İnşallah başka bir sorununuz çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…