Coin alıp satmak riskli mi?

Bu hesaptan yürüse herkes zengin olmuştu. Kısa vadede çok büyük kazanç elde etmeyi beklemeyin.

Dediğiniz şey day trading. Doğru yaparsanız kazanabilirsiniz evet ama bildirim kurarak yapılacak iş değil bu.

Ben BTC alıp satmayı düşünüyorum. Bu riskli mi?
Bir araştırmaya göre alım satım yapanlar, malı elinde tutanlara göre daha az kâr elde ediyor. 2025 boğa koşusunda pastadan dilim almak istiyorsanız tabii ki araştırıp yatırım yapabilirsiniz. BTC market değeri çok yüksek olduğundan ötürü az sermayesi olan birisi için çok getirisi olmayabilir. Kaliteli, market değeri BTC, ETH, SOL gibi yüksek olmayan Layer-1 projeleri araştırabilirsiniz. Hatta ilk başta Blockchain nedir, nasıl çalışır, BTC Whitepaper'ını ve felsefesini okuyun araştırın. Benim favorilerimden Kaspa var. Kurucusu Harvard mezunu bir Yahudi. Zamanında hocalarıya Blockchain ve BlockDAG gibi yapıları ele alıp tartışıyorlarmış. Amacı Trilemmayı çözebilmek.

Son düzenleme:
Gülemez miyim, yahud detayı belirtmeniz güldürdü sadece. Niyetim kötü değildi yahudiler komik sadece.

Gülemez miyim, yahud detayı belirtmeniz güldürdü sadece. Niyetim kötü değildi yahudiler komik sadece.
Ha pardon özür dilerim. Ben kriptolardan para kazanılmaz, tamamen bir dolandırıcılıktır dediniz diye düşündüm. Yahudi detayı da önemli hocam Hayatım boyunca bir tane başarısız, işleri kötü giden bir Yahudi görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…