Yusuf1818 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #1 Mesela ben Ethereum kazacağım, kazarken işlemci'nin ve RAM'in değişikliliği Mh/s değerini etkiler mi?
Mesela ben Ethereum kazacağım, kazarken işlemci'nin ve RAM'in değişikliliği Mh/s değerini etkiler mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.271 Makaleler 3 Çözümler 197 6 Haziran 2021 #2 Etkilemez.
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 6 Haziran 2021 #3 Yusuf1818 dedi: Mesela ben Ethereum kazacağım, kazarken işlemci'nin ve RAM'in değişikliliği Mh/s değerini etkiler mi? Genişletmek için tıkla... hayır
Yusuf1818 dedi: Mesela ben Ethereum kazacağım, kazarken işlemci'nin ve RAM'in değişikliliği Mh/s değerini etkiler mi? Genişletmek için tıkla... hayır
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Haziran 2021 #4 Sanmıyorum. Ekran kartı değişikliği belki ciddi derecede artış sağlar. (Driverında madencilik sınırı yoksa)
Sanmıyorum. Ekran kartı değişikliği belki ciddi derecede artış sağlar. (Driverında madencilik sınırı yoksa)
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 6 Haziran 2021 #5 Mining sırasında video/film izlemek Mh/s değerlerini olumsuz etkileyebilir. RAM ve işlemci etkilemez. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
Mining sırasında video/film izlemek Mh/s değerlerini olumsuz etkileyebilir. RAM ve işlemci etkilemez.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.271 Makaleler 3 Çözümler 197 7 Haziran 2021 #6 SCN dedi: Mining sırasında video/film izlemek Mh/s değerlerini olumsuz etkileyebilir. RAM ve işlemci etkilemez. Genişletmek için tıkla... O da etkilemiyor.
SCN dedi: Mining sırasında video/film izlemek Mh/s değerlerini olumsuz etkileyebilir. RAM ve işlemci etkilemez. Genişletmek için tıkla... O da etkilemiyor.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 ItsAllGoodman dedi: O da etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Donanım Hızlandırma açıksa etkiliyor hocam az da olsa.
ItsAllGoodman dedi: O da etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Donanım Hızlandırma açıksa etkiliyor hocam az da olsa.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.271 Makaleler 3 Çözümler 197 7 Haziran 2021 #8 Neverchanges dedi: Donanım Hızlandırma açıksa etkiliyor hocam az da olsa. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey olmadığından full video izliyorum. 40'tan aşağı hiç düşmedi, Allah Allah.
Neverchanges dedi: Donanım Hızlandırma açıksa etkiliyor hocam az da olsa. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey olmadığından full video izliyorum. 40'tan aşağı hiç düşmedi, Allah Allah.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: Yapacak bir şey olmadığından full video izliyorum. 40'tan aşağı hiç düşmedi, Allah Allah. Genişletmek için tıkla... Bende zamanında 2. PC'yi toplamadan önce arkada dizi falan izliyordum Donanım Hızlandırma açık olunca Grafiği işlemek için CPU hariçinde GPU'yu da kullanınca Kazım güçüm düşüyordu.
ItsAllGoodman dedi: Yapacak bir şey olmadığından full video izliyorum. 40'tan aşağı hiç düşmedi, Allah Allah. Genişletmek için tıkla... Bende zamanında 2. PC'yi toplamadan önce arkada dizi falan izliyordum Donanım Hızlandırma açık olunca Grafiği işlemek için CPU hariçinde GPU'yu da kullanınca Kazım güçüm düşüyordu.