HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2019 #1 Bugün bilgisayarımı açtığımda Kaspersky'ın sürekli coinhive.com adlı bağlantıya erişimin engellendiği uyarısı verdi. Dün böyle bir şey yoktu. Bugün sürekli engellediğini bildiriyor. Bu bir virüs müdür? Virüs ise nasıl temizlerim?
Bugün bilgisayarımı açtığımda Kaspersky'ın sürekli coinhive.com adlı bağlantıya erişimin engellendiği uyarısı verdi. Dün böyle bir şey yoktu. Bugün sürekli engellediğini bildiriyor. Bu bir virüs müdür? Virüs ise nasıl temizlerim?
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2019 #2 Coinhive sitesi Monera coin üretmeye yarıyor benim tam bilgim yok zaten site kapatıldı.Bilgisayara virüs temizlemesi yapın zamanla düzelecektir.
Coinhive sitesi Monera coin üretmeye yarıyor benim tam bilgim yok zaten site kapatıldı.Bilgisayara virüs temizlemesi yapın zamanla düzelecektir.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2019 #3 Hakan_SS dedi: Coinhive sitesi Monera coin üretmeye yarıyor benim tam bilgim yok zaten site kapatıldı.Bilgisayara virüs temizlemesi yapın zamanla düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yapıp temizledim peşine Kaspersky ile temizleme yaptım şuanlık bir şey kalmadı sanırsam.
Hakan_SS dedi: Coinhive sitesi Monera coin üretmeye yarıyor benim tam bilgim yok zaten site kapatıldı.Bilgisayara virüs temizlemesi yapın zamanla düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yapıp temizledim peşine Kaspersky ile temizleme yaptım şuanlık bir şey kalmadı sanırsam.