GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 29 Ekim 2023 #1 Bir siteden Instagram videosu indirdim ve galiba reklam olarak bu siteye yönlendirdi? Site virüslü müdür?
Bir siteden Instagram videosu indirdim ve galiba reklam olarak bu siteye yönlendirdi? Site virüslü müdür?
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #2 Sitenin isminden virüslü olduğu anlaşılabiliyor.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 GainEager dedi: Bir siteden Instagram videosu indirdim ve galiba reklam olarak bu siteye yönlendirdi? Site virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Site koyduğum siteyi kendimde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Lazımsa kullanabilirsiniz.
GainEager dedi: Bir siteden Instagram videosu indirdim ve galiba reklam olarak bu siteye yönlendirdi? Site virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Site koyduğum siteyi kendimde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Lazımsa kullanabilirsiniz.
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 29 Ekim 2023 #4 erkekavcisii dedi: Sitenin isminden virüslü olduğu anlaşılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
erkekavcisii dedi: Sitenin isminden virüslü olduğu anlaşılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?