Çok Alan Kaplamayan Oyun Önerisi

ksewst12

Hectopat
Daha fazla  
Başlığa uzun uzun yazmak istemedim ben bu aralar LGS sınavına çalışıyorum ve çok oyun oynamıyorum o. Yüzden genellikle sorularımı burada sorarım. Şu zamanlarda canım arkada müzik açıp grafikleri kötü olmayan girip adam öldürmelik (belki Online fark etmez) sağa sola sıkmalık grafikleri absürt olmayan (yani karman çorman olmasın önemli bir olayı varsa anlamak isterim) güzel grafikli Max 40-50 GB sistem yormayan oyun (ücretli ücretsiz fark etmez çok pahalı olmasın indirimdeki fiyatıyla verirseniz sevinirim indirimi beklerim). Biliyorum benim düşüncemle bunlar çok şey istemek oluyor ama varsa böyle bir oyun bilmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mars: War Logs var hocam. Grafikleri ahım şahım olmasa da rol yapma tabanlı bir oyun. Bayağı fighta giriyorsunuz oyunda. Ayrıca ben eğlenceli buldum, boyutu da çok büyük değil. Sanırsam 2 GB civarı bir şeydi, göz atabilirsiniz, onun dışında War Thunder var.

Half-Life 1 ve 2 yi oyna geç.
Black-Mesa da olabilir aslında.

Tom Clancy's The Division 1 ve 2 tam aradığınız şey. Sokaklarda boş boş dolaşıp isyancıları öldürmek bile zevk veriyor.

Chivlary 2.indirimle 46 liraya iniyor 20 25 GB yer kaplıyor girip adam kesmelik stres atmalık oyun grafikleride güzel.

Half-Life 1 ve 2'yi oyna geç.
Black Mesa da olabilir aslında.

Bakacağım sağ ol

Baktım tatilde almayı planlıyorum sistem yetiyor sağ ol

Hocam sağ ol baktım ben grafiğe çok önem veririm ama
Tom Clancy's The Division 1 ve 2 tam aradığınız şey. Sokaklarda boş boş dolaşıp isyancıları öldürmek bile zevk veriyor.

Hocam ileride bakabilirim TEK BAKIŞTA grafik ve dediğinizi beğendim ama biraz tuzlu gibi tabii ki değebilir hiç tatmadığım bir oyun tarzı lafım yok ama param olunca kesinlikle bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…