Çok aşığım ama konuşamıyorum

@mMichaelMYERS muhtemelen resmi verdiğinde de aynı şeyleri diyecek hatta çirkefse büyük ihtimalle sapık mısın falan diyecektir. Bundan çok eminim bence bu riski alma. Soğuk davranıyorsa seni istemiyordur muhtemelen. Seni istemeyen birisinin de açıkçası peşinden koşma.

şöyle de bir şey var ailesi biraz baskıcı ondan da böyle davranıyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü göz göze geliyoruz sürekli ama anlamsız bakışlar. Bir şey bekliyor gibi. En son ben çekinip kafamı çeviriyorum.

@mMichaelMYERS anlıyorum. Muhtemelen ailesinden de çekiniyor olabilir de ben o kızların bahaneye sığındığını düşünüyorum. Zamanında benim çevremde de vardı, yok annem ya da babam kızar falan diyordu ancak kızın sevgili olduğu erkek sayısının haddi hesabı yoktu. Gene de çok güvenmemek lazım tabii ki.

sınıfta, okulda falan hiç bir erkekle konuştuğunu görmedim.

@mMichaelMYERS bunun dışarıdaki durumunu da bilemeyiz işte. Dediğim gibi soğuk yapıyorsa soğuk yapmasının sebebini sadece bir sefer sor, bir şey demezse de salla gitsin. Zamanla unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…