Çok asosyalim

Okullar açılırsa okulun rehberlik servisine gideceğim insanları tanıyamıyorum iyi kötü diye ayıramıyorum bu yüzden kimseyle arkadaşlık yapamıyorum herkesi iyi ve saf biri olarak sanıyorum.

Aileniz dışarı çıkan soytarıdır diyor. Ama sizden öz güven sahibi ve göz açık olmanız bekleniliyor. Abinizde ebeveynlerinizle aynı fikirde. Merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın ama abinizde sizin gibi utangaç veya asosyal mi?

COCO POPS adam çok doğru söylüyor.

Yaşınızdan büyük biriyse normal, yaşıtlarınızla konuşun.

Dün düğünde gençlerin yanına gittim oturdum onlara selam verdim bana selam vermediler onlara nasılsınız dedim bana cevap vermediler bende kalktım gittim en arkada tek başıma oturdum kimseyle konuşmadım.

Evet abimde benim gibi asosyal kızlarla konuşamıyor.
Coco pops adam çok doğru söylüyor.

Evet.

Peki abinizin birlikte vakit geçirdiği arkadaşları var mı? Varsa abinizden ne yapmanız hakkında tavsiye edinebilirsiniz. Ne kadar size kaba davransada ailenizde zamanında size uygulanan muameleyi ona da yapmıştır. Sonuçta o bir şekilde bu baskının altından kalkmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…