edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Evde sular kesikti, bende saka su şişesindeki suyu içtim 2 yudum. Anneme sorduğumda içinde daire vardı. Çok az dedi. Sorun olur mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Evde sular kesikti, bende saka su şişesindeki suyu içtim 2 yudum. Anneme sorduğumda içinde daire vardı. Çok az dedi. Sorun olur mu acaba?
D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 edtos dedi: Evde sular kesikti, bende saka su şişesindeki suyu içtim 2 yudum. Anneme sorduğumda içinde daire vardı. Çok az dedi. Sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... 2 yudum 4'ü iyi ki içmemişsin bir şey olmaz.
edtos dedi: Evde sular kesikti, bende saka su şişesindeki suyu içtim 2 yudum. Anneme sorduğumda içinde daire vardı. Çok az dedi. Sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... 2 yudum 4'ü iyi ki içmemişsin bir şey olmaz.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Bir şey olmaz bende içtim.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Afiyet olsun. Miden falan bulanırsa en kötü kusturursun kendini.
D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Aynen miden falan guruldarsa şaşırma.
edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Doruk51 dedi: Aynen miden falan guruldarsa şaşırma. Genişletmek için tıkla... Ağızdan köpükler çıkıp bayılmam değil mi uyumayada korkuyorum.
Doruk51 dedi: Aynen miden falan guruldarsa şaşırma. Genişletmek için tıkla... Ağızdan köpükler çıkıp bayılmam değil mi uyumayada korkuyorum.
Ewmir Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 edtos dedi: Ağızdan köpükler çıkıp bayılmam değil mi uyumayada korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka senin bahsettigin şey nöbet. merak etme ben küçükken balon çıkarma oyuncagının suyunu içtiydim hiçbir şey olmamıstı rahat rahat uyuyabilirsin.
edtos dedi: Ağızdan köpükler çıkıp bayılmam değil mi uyumayada korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka senin bahsettigin şey nöbet. merak etme ben küçükken balon çıkarma oyuncagının suyunu içtiydim hiçbir şey olmamıstı rahat rahat uyuyabilirsin.
D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #8 edtos dedi: Ağızdan köpükler çıkıp bayılmam değil mi uyumayada korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Dua edip yatın bence
edtos dedi: Ağızdan köpükler çıkıp bayılmam değil mi uyumayada korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Dua edip yatın bence
edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #9 Ewmir dedi: Kanka senin bahsettigin şey nöbet. merak etme ben küçükken balon çıkarma oyuncagının suyunu içtiydim hiçbir şey olmamıstı rahat rahat uyuyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.
Ewmir dedi: Kanka senin bahsettigin şey nöbet. merak etme ben küçükken balon çıkarma oyuncagının suyunu içtiydim hiçbir şey olmamıstı rahat rahat uyuyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 25 Ağustos 2024 #10 Yok hocam bir şey olmaz. Un zannedip deterjan yiyip hastaneye kaldırılmayın da ( Tecrübe )