5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar şu an kullandığım cüzdan berbat. Çok sade. Ben şöyle gizli gizli bölmeleri olan, para koyduğumda çok sağlam tutup düşürmeyen bir cüzdan sipariş vermek istiyorum. Acaba link atabilir misiniz bir incelesem. Ve genel fiyatı 50 TL olsun.
Arkadaşlar şu an kullandığım cüzdan berbat. Çok sade. Ben şöyle gizli gizli bölmeleri olan, para koyduğumda çok sağlam tutup düşürmeyen bir cüzdan sipariş vermek istiyorum. Acaba link atabilir misiniz bir incelesem. Ve genel fiyatı 50 TL olsun.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Eylül 2022 #2 Apera AP-60 Suni Deri Erkek Cüzdan 17 Kartlık Kağıt Para Bölmeli (Siyah) : Amazon.com.tr: Moda Apera AP-60 Suni Deri Erkek Cüzdan 17 Kartlık Kağıt Para Bölmeli (Siyah) : Amazon.com.tr: Moda www.amazon.com.tr
Apera AP-60 Suni Deri Erkek Cüzdan 17 Kartlık Kağıt Para Bölmeli (Siyah) : Amazon.com.tr: Moda Apera AP-60 Suni Deri Erkek Cüzdan 17 Kartlık Kağıt Para Bölmeli (Siyah) : Amazon.com.tr: Moda www.amazon.com.tr