eazyud19 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Futbolcu olmak istiyorum, çok çalışırsam iyi yerlere gelir miyim? Yaş 15.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.541 Makaleler 3 Çözümler 129 19 Haziran 2023 #2 Bu tarz konuları çok fazla açıyorsunuz, görüyor ve denk geliyorum. Ne için emek verirseniz veya çok çalışırsanız karşılığını alırsınız. Torpil mi var? Her yerde, devam et çalış.
Bu tarz konuları çok fazla açıyorsunuz, görüyor ve denk geliyorum. Ne için emek verirseniz veya çok çalışırsanız karşılığını alırsınız. Torpil mi var? Her yerde, devam et çalış.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 19 Haziran 2023 #3 Gelebilirsin, gelemeyebilirsin. Sen üstüne düşeni yap sıkı çalış olursa olur. Çok çalışıp iyi yere gelinmeyecekse ne yapıp gelinecek?
Gelebilirsin, gelemeyebilirsin. Sen üstüne düşeni yap sıkı çalış olursa olur. Çok çalışıp iyi yere gelinmeyecekse ne yapıp gelinecek?