Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 7 Eylül 2025 #1 Ayın 23'ünde ülkenin çoğu yerini serin hava etkileyebilir özellikle kuzey batı bölgeler olmak üzere serin, hatta hissedilen olarak soğuk hissettirecek hava gelebilir. Örneğin İstanbul'un yer seviyesi sıcaklıkları 20 derecenin altında olabilir.
Ayın 23'ünde ülkenin çoğu yerini serin hava etkileyebilir özellikle kuzey batı bölgeler olmak üzere serin, hatta hissedilen olarak soğuk hissettirecek hava gelebilir. Örneğin İstanbul'un yer seviyesi sıcaklıkları 20 derecenin altında olabilir.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.480 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 7 Eylül 2025 #2 Gelsin, sıcaktan gına geldi.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.925 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Keşke çok sert kar yağsa okul vakitleride okula gitmesek, valla bizim orda hiç kar yağmadı ama ayazı çok kötü vurdu. Umarım yağar.
Keşke çok sert kar yağsa okul vakitleride okula gitmesek, valla bizim orda hiç kar yağmadı ama ayazı çok kötü vurdu. Umarım yağar.
9 950377 Femtopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 179 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #4 DublinDEI dedi: Keşke çok sert kar yağsa okul vakitleri de okula gitmesek, vallahi bizim orada hiç kar yağmadı ama ayazı çok kötü vurdu. Umarım yağar. Genişletmek için tıkla... Kar yağıyor zaten ama İç Anadolu'ya ve doğuya çok yağıyor, bir de İstanbul'a yağıyor genelde.
DublinDEI dedi: Keşke çok sert kar yağsa okul vakitleri de okula gitmesek, vallahi bizim orada hiç kar yağmadı ama ayazı çok kötü vurdu. Umarım yağar. Genişletmek için tıkla... Kar yağıyor zaten ama İç Anadolu'ya ve doğuya çok yağıyor, bir de İstanbul'a yağıyor genelde.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.925 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #5 950377 dedi: Kar yağıyor zaten ama İç Anadolu'ya ve doğuya çok yağıyor, bir de İstanbul'a yağıyor genelde. Genişletmek için tıkla... İç Anadolu'da yaşıyorum burada neredeyse okul olmayan vakitler kar yağdı ve hızlıca eridi bize gelense anca ayazı idi.
950377 dedi: Kar yağıyor zaten ama İç Anadolu'ya ve doğuya çok yağıyor, bir de İstanbul'a yağıyor genelde. Genişletmek için tıkla... İç Anadolu'da yaşıyorum burada neredeyse okul olmayan vakitler kar yağdı ve hızlıca eridi bize gelense anca ayazı idi.
9 950377 Femtopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 179 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #6 DublinDEI dedi: İç Anadolu'da yaşıyorum burada neredeyse okul olmayan vakitler kar yağdı ve hızlıca eridi bize gelense anca ayazı idi. Genişletmek için tıkla... Ben Kütahya'dayken yakalandım kara sizi bilmem yüksek yerlere yapıyor.
DublinDEI dedi: İç Anadolu'da yaşıyorum burada neredeyse okul olmayan vakitler kar yağdı ve hızlıca eridi bize gelense anca ayazı idi. Genişletmek için tıkla... Ben Kütahya'dayken yakalandım kara sizi bilmem yüksek yerlere yapıyor.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.208 Çözümler 40 Yer New York 9 Eylül 2025 #7 Soğuk havayı özledim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 10 Eylül 2025 #8 Artık sıcaklardan bunaldık, hafif esse iyi olur.