EfeCan1 Centipat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Bir tane video var. Bilgisayara indirdim ama video kasıyor. Bunun FPS'ini arttıramaz mıyım? Hybrid ve SmoothVideo Project programlarını denedim ama ekran yeşil ve normal görüntü arasında sürekli titriyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Bir tane video var. Bilgisayara indirdim ama video kasıyor. Bunun FPS'ini arttıramaz mıyım? Hybrid ve SmoothVideo Project programlarını denedim ama ekran yeşil ve normal görüntü arasında sürekli titriyor. Nasıl düzeltebilirim?
l_alo Femtopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Demek ki video öyle düzeltmezsin. Artı 0 Eksi
KS KS EfeCan1 Centipat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 l_alo dedi: Demek ki video öyle düzeltmezsin. Genişletmek için tıkla... Videoyu 59 FPS yaptığımda yeşil ekran gitti ve daha düzgün oldu ama hala titreme var. Artı 0 Eksi
l_alo dedi: Demek ki video öyle düzeltmezsin. Genişletmek için tıkla... Videoyu 59 FPS yaptığımda yeşil ekran gitti ve daha düzgün oldu ama hala titreme var.