Çok eskide kalmış açılmayan tarayıcı oyununu açmak mümkün mü?

Nerdinnesi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Çok eskiden oynadığım Raze macera 4 (Türkçede veya genelinde böyle) isimli tarayıcı oyunu vardı hep komşu çocuğu olup bilgisayarım olmadığında oynardım onların bilgisayarlarindan :D ama şimdi güzel bir bilgisayarim var ama oyuna girmek istediğimde oyunun sanırım kapandığını fark ettim veya daha farklı bir durum. Acaba tarayıcı oyunu (oyunları) sorunsuz şekilde açacak bir site veya tarayıcı oyunu yükleyecek bir program var mıdır?

Burada Oyunkuzusu oyunlarının arşivi var. Muhtemelen aradığınız oyun vardır burada. Türkçe Flash oyun paylaşıyordu bu Oyunkuzusu.

Konuda Google Drive linki var. Ben tamamını indirip taratmıştım kendim, bir virüs vesaire yoktu.

Ruffle - Flash Emulator Buradan da Ruffle emülatürünü PC'ye indirdim. SWF dosyalarını da öyle açıp oynamıştım, birkaç oyuna bakmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1717080685406.png

Ruffle bir tarayıcı eklentisi. Chrome mağazasından indirebilirsin. swf türündeki dosyaları oynatmaya yarıyor. Adobe Flash'ın yaptığı gibi.
Ruffle - Flash Emulator
Çok teşekkür ederim 🙏
Burada Oyunkuzusu oyunlarının arşivi var. Muhtemelen aradığınız oyun vardır burada. Türkçe Flash oyun paylaşıyordu bu Oyunkuzusu.

Konuda Google Drive linki var. Ben tamamını indirip taratmıştım kendim, bir virüs vesaire yoktu.

Ruffle - Flash Emulator Buradan da Ruffle emülatürünü PC'ye indirdim. SWF dosyalarını da öyle açıp oynamıştım, birkaç oyuna bakmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2208774

Heh şimdi iyi oldu detaylı anlatımda teşekkür ederim 🙏🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı