Çok fazla boş dosya birikmesi

J3tqa

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarımı windows 8.1 Pro yaptıktan sonra nedense bilgisayarda çok fazla boş dosya oluşuyor. Yani Ccleaner ile tarama-temizlik yapan biriyim ama her taradığımda 1 GB Gereksiz dosya çıkıyor. Kardeşim youtubeda videolar izliyor bende 3-4 bölüm anime acaba bundan mı kaynaklanıyor ?

Saygılar.

@J3tqa Eğer kardeşinizin siz evde ya da bilgisayar başında değilken açtığı içeriklerin bilgisayarınızda birikmesini istemiyorsanız:

Google Chrome'a sağ tık -> Özellikler -> Hedef kutucuğunda "chrome.exe" ile biten kısımdan sonra -tırnak işaretinden sonra- bir boşluk bırakıp "-incognito" yazın. Son hali şu şekilde görünmeli "...Chrome\Application\chrome.exe" -incognito"

Bu Chrome'u kısayoluna tıkladığınızda da gizli sekmede açmanızı sağlar. Kardeşiniz Chrome penceresini kapattığında ise her şey tekrar başa döner. Varsa değiştirdiği ayarlar hariç elbette.

Az önce bir şey fark ettim tam temizlik yapcaktım 2,5 Gb gereksiz dosya oluşmuş bunların 2 GB ı Sistem geçici dosyaları bunun anlamı chrome önbellekleri geçici dosya diyemi kaydediyor @Recep Baltaş @4khenaton

@J3tqa Hayır, listede her uygulama için ayrı olarak açıklama yazar. Yani Chrome'dan temizlenenlerin yanında Google Chrome, Explorer'dan temizlenenlerin yanında Internet Explorer yazar. Sisteminizde fazlasıyla artık dosya birikmiş olabilir, güncelleme sonrası artık dosyalar kalmış olabilir, oyun vb. yükleme işlemlerinden sonra kalan dosyalar yeni taranmış olabilir. Eğer bu durumlardan herhangi biri yoksa birkaç gün arayla gözlemleyip tekrar konu altına yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…