Çok fazla bunalmak

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Felaket sıkılıyorum, bunalıyorum. Kafamı duvara vurasım geliyor. Arada PC bir çalışıyor, bir hata veriyor evde kendimi yerlere atasım var. Bağırıyorum, arada çok feci bunalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Felaket sıkılıyorum, bunalıyorum. Kafamı duvara vurasım geliyor. Arada PC bir çalışıyor, bir hata veriyor evde kendimi yerlere atasım var. Bağırıyorum, arada çok feci bunalıyorum.
Normal şeyler. Özellikle ergenlikteysen. İzmir'desin gördüğüm kadarıyla. Bence gidip gez arkadaşlarınla. Sahilde hava al. Bana mutsuzken en iyi gelen şey arkadaşlarımla takılmak.

Normal şeyler. Özellikle ergenlikteysen. İzmir'desin gördüğüm kadarıyla. Bence gidip gez arkadaşlarınla. Sahilde hava al. Bana mutsuzken en iyi gelen şey arkadaşlarımla takılmak.
Cs bide bilgisayar mahvetti beni yapacak bir şey yok.

Cs bide bilgisayar mahvetti beni yapacak bir şey yok.
Hocam düzeltilmeyecek bir durum yok ortada o yüzden fazla takmaya gerek yok. CS ile bilgisayar mahvettiyse, ikisinide hayatından çıkar gitsin. İzmir'de gezilcek yer çok. Gez dolaş. Müzik dinle dizi izle. Mahvoldum demenin bir şeye faydası yok. İllaki geçecektir.

Her şeyi yaptım ki yok İzmir gavur semti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…