Çok fazla cinsel isteğim var

Artemiss13028

Yoctopat
Merhaba, 14 yaşındayım. Sürekli rüyamda çıplak kız görüyorum, sürekli rüyalanıyorum. Birkaç gün art arda p*rno izliyordum bağımlılık yapmıştı ama kurtulmayı başardım ve hayatımda hiç mastürbasyon yapmadım. Bir de çok fazla kız arkadaş istiyorum, kızlarla konuştuğumda çok mutlu oluyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, 14 yaşındayım. Sürekli rüyamda çıplak kız görüyorum, sürekli rüyalanıyorum. Birkaç gün art arda p*rno izliyordum bağımlılık yapmıştı ama kurtulmayı başardım ve hayatımda hiç mastürbasyon yapmadım. Bir de çok fazla kız arkadaş istiyorum, kızlarla konuştuğumda çok mutlu oluyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
O yaşlarda çok normal. Kızlar her türlü daha çekici gelir tam olgunlaşma evresi olduğu için. O yaşlarda bende de benzer şeyler vardı bu kadar üst düzey olmasa da. Hobi ile uğraşmak, kitap okumak, dolaşmak vb. rahatlatıcı şeylerle az da olsa o kısmı düşünmeyi azaltabilirsin.

O yaşlarda çok normal. Kızlar her türlü daha çekici gelir tam olgunlaşma evresi olduğu için. O yaşlarda bende de benzer şeyler vardı bu kadar üst düzey olmasa da. Hobi ile uğraşmak, kitap okumak, dolaşmak vb. rahatlatıcı şeylerle az da olsa o kısmı düşünmeyi azaltabilirsin.
Ben kız arkadaş istiyorum.

Keşke ya, şöyle kapalı veya gözlüklü kız arkadaşım olsa çok güzel olur. Kızlarla konuşmak beni çok mutlu ediyor.

Dediğim gibi ileride birisine aşık olursun onunla gidersin. Güzel bir his. Sırf kız arkadaşım olsun şeklinde ilerleme asla. Karşıdakinin de duyguları var çünkü.

Vpn uygulamalarını sil, mümkünse bir daha yüklememek için play store devre dışı bırak, p*rno izlemek istediğinde kendine engel ol. Mümkünse dışarı çık temiz hava al, kitap oku. Oyun oyna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı