Çok fazla düşünmek normal mi?

Daha fazla  
Merhaba. 18 yaşındayım. Aklım başımda eğriyi doğruyu biliyorum. Mantıklı düşünebiliyorum. Fiziksel rahatsızlığım yok. Ama kafamın içi çok fazla karışık. Kafamda sürekli bir şeyler dönüyor.

Düşünceler: Aklıma gerçekleşmesi olası ama gerçekleşmeyecek şeyler geliyor. Felaketler falan. Uzayda gezegenlerin birbirlerine çarpması mesela.

Bunlar olurken.
Yaptığım herhangi bir işi kusursuz en iyi şekilde yapıyorum ama yanlış yapıyorum.
Mesela ehliyet sınavından kaldım. Aracı çok iyi kullandım ama yanlış yola girdim o an kafamda ne geçtiğini bile bilmiyorum.

Basslı soundlardan çok etkileniyorum hoşuma gidiyor. Ya da garip sesler. Uğultular. Tireşim. Savaş sireni.
(Ses önemli detay. Kafamda hep bir ses var )

Kendi kendime çok konuşuyorum. Röpörtaj falan yapıyorum. Çok istemsiz küfür kullanıyorum (hayal edemeyeceğiniz tarzda yaratıcı). Çok sinirliyim gereğinden fazla en ufak aksilikte deliriyorum bir şeylere vuruyorum sövüyorum.

(Sosyal medyayı az kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yalnızsınız ve ailevi problemleriniz olduğu için kendi kendinize konuşmak ya da düşünmek, sizi daha iyi hissettiriyor. Kendi kafanızdan yapay kalabalık oluşturmuş oluyorsunuz da iyi değil bu. Bunun sonu takıntılıktır ve sizi ciddi manada yorar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı