K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #21 Sefaltnts3945 dedi: Yok öyle değil. Komik olan şeylere gülüyorum ama diğerlerine göre daha fazla gülüyorum her şeye bunu nasıl azaltabilirim? Sorum bu. Genişletmek için tıkla... Gülme isteği geldiği zaman, ortama göre bir şey düşün. Hüzünlü bir ortam ise gülmeni kesin engelleyecek bir şeyi mesela.
Sefaltnts3945 dedi: Yok öyle değil. Komik olan şeylere gülüyorum ama diğerlerine göre daha fazla gülüyorum her şeye bunu nasıl azaltabilirim? Sorum bu. Genişletmek için tıkla... Gülme isteği geldiği zaman, ortama göre bir şey düşün. Hüzünlü bir ortam ise gülmeni kesin engelleyecek bir şeyi mesela.
5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 10 Kasım 2022 #22 Sefaltnts3945 dedi: Okulda iken çok komik olmasa bile aşırı gülüyorum. Herkesin arasında tek ben gülüyorum. Bu anormal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda bende de oluyor ama ekstra olarak ben canım acıdığındada gülüyorum en iyisi canını sıkcak bir şeyi düşünmek.
Sefaltnts3945 dedi: Okulda iken çok komik olmasa bile aşırı gülüyorum. Herkesin arasında tek ben gülüyorum. Bu anormal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda bende de oluyor ama ekstra olarak ben canım acıdığındada gülüyorum en iyisi canını sıkcak bir şeyi düşünmek.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #23 Zamanında çok aglamissin.
Terminatör56 Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 135 Yer Siirt Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Kasım 2022 #24 Sefaltnts3945 dedi: Okulda iken çok komik olmasa bile aşırı gülüyorum. Herkesin arasında tek ben gülüyorum. Bu anormal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ben sinirlendiğim zaman gülüyorum deliyim galiba
Sefaltnts3945 dedi: Okulda iken çok komik olmasa bile aşırı gülüyorum. Herkesin arasında tek ben gülüyorum. Bu anormal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ben sinirlendiğim zaman gülüyorum deliyim galiba