Çok fazla paket kaybı sorunu

Kesinlikle muhtelemeldir. Cihazınızda yazılım yükleme kısmında kendiniz dosya aktarabiliyor musunuz? Hemen bakıp gelin hocam.

Hocam keenetic extra dsl satıyorum. Arkadaş isterse alabilir. İki hafta kullandım sonra Superonline geçtiğim için kullanamıyorum.
Yanlış anlamayın ama 2.el ürün almıyorum. Hele bu zorlu günlerde risk alamam maalesef.
Kesinlikle muhtelemeldir. Cihazınızda yazılım yükleme kısmında kendiniz dosya aktarabiliyor musunuz? Hemen bakıp gelin hocam.
Aynen, öyle yapıyorum zaten güncellemeyi.

Buldum.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG8623-T50B%20-%20V550ABPM3b2_F0.bin

Bu bağlantıdaki linkten firmware'inizi indiriniz değerli hocam.
Not: LAN kablosu ile kurulumu yapınız. Kablosuz'u tercih etmenizi önermem.
@darkLord479 Deneyin eğer olmazsa alternatif firmware de buldum. Yani hallederiz içiniz rahat olsun.

VMG8623-T50B Türknet ( V550ABPM3b2 ) bu güncellemeyi yaptıktan sonra paket kaybı oldu. Daha sonra sizin verdiğiniz linkteki dosyayla da güncelledim. Değişen bir şey yok.

Sanırım siz Valorant oynuyorsunuz sık sorun yaşayınca ticket oluşturdunuz size de pinglogerdan test yapmanızı istedi.

Sanırım siz Valorant oynuyorsunuz sık sorun yaşayınca ticket oluşturdunuz size de pinglogerdan test yapmanızı istedi.
Hayır, valorant oynamıyorum. TürkNet'te akşam saatlerinde hızım 1 Mbps'ın altına düştüğü için destek kaydı açmıştım. Her destek kaydından sonra internet daha kötü oluyor, anlamış değilim.

VMG8623-T50B Türknet ( V550ABPM3b2 ) bu güncellemeyi yaptıktan sonra paket kaybı oldu. Daha sonra sizin verdiğiniz linkteki dosyayla da güncelledim. Değişen bir şey yok.
Anladım hocam. Firmware'inizi eskisiyle değiştirme imkanınız yok ise cihazı iade etmeye çalışın. Yeni TürkNet'den bağımsız bir cihaz alın. Keenetic Extra DSL çok iyidir. İşinizi görür daha ucuz olsun derseniz de öneride bulunabilirim.
Modemi resetleyin.
Arkadaş denedi. Düzelmediğini belirtti.

Ben görmedim reset attığını belirttiği mesajı ayrıca tam reset atmak için 30 sn düğmeye basması lazım yoksa tam reset olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…