Arkadaşlar biliyorsunuz havalarda sıcakladı terlememiz çok tamam ama benimki anormal bir terleme kafamdan bildiğin su dökmüşler gibi ter akıyor burnumdan süzülüyor. Namaz kılarken olsun klimalı yerde bile terler mi insan. Dışarı çıkamıyorum yemin ederim kılın bile çok fazla terliyorum kısa kolluyla dolaşıyordum evde dışarıda. Bir rahatsızlığım var mı diyeceğim de yok yani 17 yaşımdayım boyum 178 kilom 86. kilodan olabilir mi acaba fazla terlemem?
Yani değil gibi hocam. Bence bir doktora görünün ter bezleriniz baya çalışıyor gibi. Hem iyi hem kötü. Vücudundaki suyu atıyorsun yani bana göre iyi ama bazen rahatsız edici olabiliyor.
Arkadaşlar biliyorsunuz havalarda sıcakladı terlememiz çok tamam ama benimki anormal bir terleme kafamdan bildiğin su dökmüşler gibi ter akıyor burnumdan süzülüyor. Namaz kılarken olsun klimalı yerde bile terler mi insan. Dışarı çıkamıyorum yemin ederim kılın bile çok fazla terliyorum kısa kolluyla dolaşıyordum evde dışarıda. Bir rahatsızlığım var mı diyeceğim de yok yani 17 yaşımdayım boyum 178 kilom 86. kilodan olabilir mi acaba fazla terlemem?
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Aynısını sporda yaşıyorum millet dümdüz terlese bile belli olmuyor benim saçlarım duş almışım gibi Full sırıl sıklam oluyor ağzımdan yüzümden yere ter damlıyor.
Beklediğim cevap. Fark etmez antidepresan sıklığını miktarını inanılmaz arttırır terlemenin. Kaşına gözüne girer ter damlaları, önünde uğraştığın işe akar şıpır şıpır
Benim de nedense durup dururken alnım terliyordu, doktora zaten kan verecektim bu terlemeyi de bahsetmedim. Bugün tahlilim çıktı ama TSH 4'ün sadece yüksek olduğunu gördüm. Biraz baktığımda tiroit ile alakalı olduğunu fark ettim. Doktora tahlili götürdüğüm zaman konuşacağım bu hususu.