Çok fazla yazılımcı açığı olduğu doğru mu?

Aslında yazılımcı açığı bol ve bu alana giriş yapan çoğu kişi iş bulabilir fakat donanımlı değilsen kötü şartlarda çalışırsın. Cumartesi de çalışmanı isterler örneğin.

Hocam akrabam yazılımcı ve şu an eleman dahi bulamıyorlar hepsi yurt dışında gitmiş.

Hocam akrabam yazılımcı ve şu an eleman dahi bulamıyorlar hepsi yurt dışında gitmiş.

Yani yazılıma baş tam zamanı diyorsun kısaca doğrı zaman bu kadar açık varken doğru mudur kanka

donanımlı nasıl olunur hocam örnek olarak

Yani yazılıma baş tam zamanı diyorsun kısaca doğrı zaman bu kadar açık varken doğru mudur kanka

donanımlı nasıl olunur hocam örnek olarak
Örneğin mezun olduğun bölüm programcılık değil, mühendislik olacak. İstenen dillere çalışabilecek kadar hakim olacaksın. CV’ye ekleyebileceğin kişisel projelerin olacak. Vakit ayırıp ilgili sertifikaları alacaksın.

şöyle hocam bana yardımcı olursanız sevinirm madde madde cevap verirseniz güzel olur
1-istatistik 2.sınıfım yazılıma yeni başlıyacağım data science yani veri bilimi olarak geç mi kaldım sizce ?
2-bu sene bilgisiyar programcılığına kayıt yapacağım anadolu üni açık öğretime iyi mi ?
3-data science önceliğim python , java , r dilleri öğreneceğim data science kasarsam iş imkanı iyi mi ?

Her konuda yönlendirebilecek yeterlilikte değilim fakat emin olduğum yanıtları vereyim. Asla geç kalmadın. Anadolu üniversitesi yerine örgüne gitmeni tavsiye ederim. Veri biliminin önü kesinlikle açık fakat iş imkanları ve dil tavsiyesi konusunda doğru bilgi için bu alanda çalışan birisiyle konuşman daha iyi olur.

Yazılım ve bilgisayar ihtiyacı şu an hatsafada. Bizim gibi gelişmemiş ulkeler için değil, gelişmiş ülkeler için diyorum. Ama bizim ülkede de iş bulabilirler. Tabii yurt dışına çalışmak daha rahat ve güzel.
Amcamdan da tegit ettiğim bilgime göre Avrupa'da birçok yazılımcı eksiği varmış. Bu eksik biter diye düşünmüyorum çünkü teknoloji çığ gibi büyüyor.
Ama sırf açık var diye çalışılmaz, bilgisayarı seviyorsan çalışılır. Ayrıca okulunu okuman da çok önemli.

Kanka yazılımcı olmaması gerektiği kadar çok faza var.
Herkes yazılım biliyor, Ve asıl önemli olan yazılımcının ne kadar tecrübeli olduğu.
Herkes sırf yazılımcı lazım diye, geleceğin mesleği diye yazılım okuyor ama kendini geliştirmiyor.

Bir şey daha ekleyeyim. Bu iş insanın sosyal hayatını kısıtlayan bir iş, göze alınması gereken en önemli şey bu. Ther’in söylediği gibi, bilgisayarı başında oturmaktan hasta olacak kadar sevmen lazım. Buradaki hastalıktan kastettiğim şeyler spor yapmazsan ortaya çıkacak omurga, fıtık ve belli başlı eklem sorunları.

Artı basur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…