Çok fazla yazılımcı açığı olduğu doğru mu?

Yani yazılıma baş tam zamanı diyorsun kısaca doğrı zaman bu kadar açık varken doğru mudur kanka.

Donanımlı nasıl olunur hocam örnek olarak.

Şimdi şöyle söyleyeyim başlaman senin için iyi olur bende yazılım ile ilgileniyorum sana tavsiyem Türkiye'de başlayıp daha sonrasında kendini biraz daha geliştirip yurt dışına yönelebilirsin.

Artıları da çok fazla spor yaparsan + oyuncu koltuğu rahat koltuk olursa acı olmaz artılar ise evdesin Full remote sağlam para kazanıyorsun

Şimdi şöyle söyleyeyim başlaman senin için iyi olur bende yazılım ile ilgileniyorum sana tavsiyem Türkiye'de başlayıp daha sonrasında kendini biraz daha geliştirip yurt dışına yönelebilirsin.
kanka 2 senede iyi bir yere gelinir mi sıfırdan başlayıp günde 4 saatten yazılım çalışarak

Yurtdışında açık her zaman olur diye düşünüyorum. Ama bizim burada yazılım mühendisliği okuyanlar fazlalaşmaya başladı. Burada ne olur en son bilmiyorum. Evrensel bir meslek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…