Çok feci dolandırıldım

Ürünü almadan paramı verilir müşterisin sen.

Bana konum attı dükkan burda diye, öyle diyince bende güvenmiştim. Sonra sokak görünümde bakınca dükkan orda gözükmüyordu
İlk önce bakıp sonra parayı atsan yine anlarım da, hocam sen adama koşarak: "Beni dolandır!" demişsin adeta.

Hocam polise şikayet edin 1 yıl sonra mahkeme oluyor. Adamı bulmaları için IBAN adresini ismini soyismini verin. Detaylı bilgiyi bankadan talep ederler.

Polis bir şey yapamaz hukuki ihtilaf. Geçmiş olsun.

Eski forum üyeliği ve referansı olan kişiye önceden havale yapılır fakat ikinci el sitelerindeki veya sosyal medya sitelerindeki ilanlara önceden para göndermeyin. Örnek veriyorum ben Xbox Series S alırken forumda 2004 üyeliği bulunan bir arkadaşa direk havale yaparak aldım ve şüphem yoktu. Çünkü beni dolandıracağı paradan daha değerli bir hesabı vardı. Bu hesaba da leke sürülmesini istemez.

Bu arada geçmiş olsun. Umarım paranızı geri alabilirsiniz ama alsanız bile bu süreç zor geçecek.

Ayıptır sorması kaç paraya alacaktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…