Çok fena tutuldum

Hocam edebiyat yapmayın. Doğru düzgün nasılsın yazın. Yaşar Kemal misiniz siz?

Moderatörler çok bozmuş normalde daha güzel oldu. Bu şekil gönderirsem daha etkili olur diye düşünüyorum. Diğer türlü 3-A'dan aşkını ilan eden Ahmet değilim.

Bakalım ilerleyen günlerde annesinden numarasını "hocam İngilizceden ....... Konusunda performans verildi de sizin kız galiba dilciydi. Nasıl ulaşabilirim" şeklinde isteyeceğim. Bana ingilizcede zor bir gramer konusu söyler misiniz ?

Olabilir, ama o mesajı atmayın. Nasılsın falan diye başlayın devamı gelir.

Bence babasının telefonundan öğrenme işi daha iyi gibi geldi.

"E X hoca yardım etsin evladım." diyecektir.

Böyle olmaz dostum. Kızla aranı iyi tut, gerekirse kızın kendisine böyle sorular sorup birlikte vakit oluşturabilirsiniz. O şair havalarından çıkmanı istiyorum.

"E X hoca yardım etsin evladım." diyecektir.

Böyle olmaz dostum. Kızla aranı iyi tut, gerekirse kızın kendisine böyle sorular sorup birlikte vakit oluşturabilirsiniz. O şair havalarından çıkmanı istiyorum.
Kızın numarası yok tanıdığım arkadaşı yok evini okulunu bilmiyorum. Nasıl bir daha göreceğim bilmiyorum. Yoksa bende bayılmıyorum anasından numara istemeye vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…