Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #41 Liberte Sergen dedi: Neyi verir? Genişletmek için tıkla... Yapmayın hocam aklıma başka şeyler geliyor Çıkar vur masaya al kızı!!! Neyi istersen tabii.
Liberte Sergen dedi: Neyi verir? Genişletmek için tıkla... Yapmayın hocam aklıma başka şeyler geliyor Çıkar vur masaya al kızı!!! Neyi istersen tabii.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 3 Eylül 2021 #42 Yaş: 36 (hatta yarın itibariyle 37) O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir. Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala. Nerede o teyzeler?
Yaş: 36 (hatta yarın itibariyle 37) O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir. Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala. Nerede o teyzeler?
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.666 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #43 OceanWraith dedi: Yaş: 36 (hatta yarın itibarıyla 37) O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir. Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala. Nerede LAN o teyzeler? Genişletmek için tıkla... Çok güldüm.
OceanWraith dedi: Yaş: 36 (hatta yarın itibarıyla 37) O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir. Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala. Nerede LAN o teyzeler? Genişletmek için tıkla... Çok güldüm.
M mainkaiser Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #44 Kusura bakma ama mantar tabanca sahnesinde bastım kahkahayı gece gece. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 3 Eylül 2021 #45 OceanWraith dedi: Nerede o teyzeler? Genişletmek için tıkla... Abi buraya koptum çok özür dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
M mainkaiser Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #46 İBEX_0709 dedi: Abi buraya koptum çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Ben bir tık troll kokusu aldım hocam.
İBEX_0709 dedi: Abi buraya koptum çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Ben bir tık troll kokusu aldım hocam.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 3 Eylül 2021 #47 mainkaiser dedi: Ben bi' tık troll kokusu aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Valla bu hikayeyi troll yazabildiyse bu arkadaşı yönetmen yapmalıyız helal olsun, ama o kadar güzel yazmış ki troll olma olasılığı az.
mainkaiser dedi: Ben bi' tık troll kokusu aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Valla bu hikayeyi troll yazabildiyse bu arkadaşı yönetmen yapmalıyız helal olsun, ama o kadar güzel yazmış ki troll olma olasılığı az.
R ricyrich Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #48 mainkaiser dedi: Ben bir tık troll kokusu aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ister inanın ister inanmayın o tabanca mevzusu da günün yorgunluğunu atmak için babama küçük bir şaka yapacaktım. Oradan geldi yani. OceanWraith dedi: Yaş: 36 (hatta yarın itibariyle 37) O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir. Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala. Nerede o teyzeler? Genişletmek için tıkla... Hocayı görseniz gayet elit konuşması vs. çok iyi hoşgörülü sevdiğim bir öğretmen kendisi .
mainkaiser dedi: Ben bir tık troll kokusu aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ister inanın ister inanmayın o tabanca mevzusu da günün yorgunluğunu atmak için babama küçük bir şaka yapacaktım. Oradan geldi yani. OceanWraith dedi: Yaş: 36 (hatta yarın itibariyle 37) O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir. Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala. Nerede o teyzeler? Genişletmek için tıkla... Hocayı görseniz gayet elit konuşması vs. çok iyi hoşgörülü sevdiğim bir öğretmen kendisi .
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #49 Kendine gel, hayal görüyorsun sadece. Vaktini çöpe atma, kız işi boş iş.
R ricyrich Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #50 Ülküsüz dedi: Kendine gel, hayal görüyorsun sadece. Vaktini çöpe atma, kız işi boş iş. Genişletmek için tıkla... Zaten en son 8. sınıfta sevgilim olmuştu. Kız vs. pek heves etmedim çoğu zaman. Ama bugün çok başkaydı..
Ülküsüz dedi: Kendine gel, hayal görüyorsun sadece. Vaktini çöpe atma, kız işi boş iş. Genişletmek için tıkla... Zaten en son 8. sınıfta sevgilim olmuştu. Kız vs. pek heves etmedim çoğu zaman. Ama bugün çok başkaydı..