Arkadaşlar ilişki hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştım sizden yardım istiyorum.
Kısaca konuya gireyim: Çalıştığım yere beni çok seven bir arkadaşım geldi yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz beni çok sever kendisi nişanlı. Arada denk geliyoruz çok konuşamıyoruz. Kendisi kız.
Geçende ben WC'de iken çalıştığım yere arkadaşı ile gelmiş. Neyse ben çıktım yanlarına gittim bir baktım yanındaki kız manken gibi aşırı derecede güzel bir kız ve dikkat çekiyor. Kızla bayağı göz göze gelip baktık birbirimize.
Neyse geçen yine yanıma tek gelmişti bende bu kızı sordum. İllaki kıza çok kişi yazıyordur. Dedim işte konuştuğu falan var mı?
Arkadaşım işte dedi ki şu ankimseyle konuşmuyor kız önceden nişanlıymış nişanı atmış. Arkadaşımın çocukluktan beridir en yakın arkadaşıymış. Dedi ki sen iste ben sana bu kızı yapayım. Bende dedim şimdilik böyle bir şey yok sadece sordum.
Şimdi sorum şu daha önce güzel kız arkadaşlarım oldu ama bu kız gerçekten abartılacak kadar çok güzel hani deriz ya bu kız bize bakmaz o hesap
Kendime güveniyorum ama kararsız kaldım acaba şansımı deneyip arkadaşıma söylesem mi? Yoksa hiç boşa kürek çekmeye değmez deyip konuyu kapatsam mı? Bilemedim. Sizce ne yapmalıyım?
Bu arada kız benden 2 yaş büyük ama yan yana dursak ben daha büyük gösteriyorum.