mr.mustafa Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 102 19 Mayıs 2022 #11 Kısmet ayağınıza gelmiş başkası sahiplenmeden adımı atın. Ret yerseniz de sorun olacağını düşünmüyorum. İçinizde kalmamış olur.
Kısmet ayağınıza gelmiş başkası sahiplenmeden adımı atın. Ret yerseniz de sorun olacağını düşünmüyorum. İçinizde kalmamış olur.
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.186 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Mayıs 2022 #12 tylerdurdenceketi dedi: Çok şey olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce 2 yaş büyük biriylede çıkmıştım bir sorun yaşamadım. mr.mustafa dedi: Kısmet ayağınıza gelmiş başkası sahiplenmeden adımı atın. Ret yerseniz de sorun olacağını düşünmüyorum. İçinizde kalmamış olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
tylerdurdenceketi dedi: Çok şey olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce 2 yaş büyük biriylede çıkmıştım bir sorun yaşamadım. mr.mustafa dedi: Kısmet ayağınıza gelmiş başkası sahiplenmeden adımı atın. Ret yerseniz de sorun olacağını düşünmüyorum. İçinizde kalmamış olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 19 Mayıs 2022 #13 Turk Kahvesi dedi: Daha önce 2 yaş büyük biriylede çıkmıştım bir sorun yaşamadım. Bende öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dene o zaman. Ben kendimden büyüklerden hep red yemiştim.
Turk Kahvesi dedi: Daha önce 2 yaş büyük biriylede çıkmıştım bir sorun yaşamadım. Bende öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dene o zaman. Ben kendimden büyüklerden hep red yemiştim.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #14 tylerdurdenceketi dedi: Güzelliği önemli değil, büyük olması sorun. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Bence katılmıyorum. Büyük göstermesi bile yeter. Turk Kahvesi dedi: Daha önce 2 yaş büyük biriylede çıkmıştım bir sorun yaşamadım. Bende öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Denedin mi? Fırsat ayağına geldi madem manken gibi her şeyi yaparsın
tylerdurdenceketi dedi: Güzelliği önemli değil, büyük olması sorun. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Bence katılmıyorum. Büyük göstermesi bile yeter. Turk Kahvesi dedi: Daha önce 2 yaş büyük biriylede çıkmıştım bir sorun yaşamadım. Bende öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Denedin mi? Fırsat ayağına geldi madem manken gibi her şeyi yaparsın
twofactor Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700x / RTX3060 12GB / 32 GB RAM / 1.5TB SSD Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #15 Öyle sadece güzel diye bir kıza zamanımı ayıramam ben. Kafanız uyuşuyorsa güzel bir ilişkiniz olabilir sonuçta ne demişler davul bile dengi dengine
Öyle sadece güzel diye bir kıza zamanımı ayıramam ben. Kafanız uyuşuyorsa güzel bir ilişkiniz olabilir sonuçta ne demişler davul bile dengi dengine
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #16 Turk Kahvesi dedi: 1 yaştan ne olur ki. Genişletmek için tıkla... 2 yaş.
CeyhunGok Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #17 Sadece güzelliğe bakarsan üzülebilirsin. Karakter, hal ve davranışları da çok önemli. Şahsen ben karaktersiz manken gibi bir kızla çıkmam.
Sadece güzelliğe bakarsan üzülebilirsin. Karakter, hal ve davranışları da çok önemli. Şahsen ben karaktersiz manken gibi bir kızla çıkmam.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #18 Bana genelde güzel gelen çoğu kız bana nazik davranıyor.