Benim Allah'a şükür bembeyaz ve inci gibi dizilmiş dişlerim var. Dünyanın %90'ından daha güzel doğal dişlere sahibimdir. İnsanların hepsinin dikkatini çekiyor. Çoğu kişi dişlerin estetik mi diyor hatta. Ama zamanında yaptığım yanlışlardan dolayı ve dişlerime önem vermediğim için dişimin teki kırıldı dolgu yaptırdım. Şimdi de tek dişimin arasında hafif delik var. Canımı sıkıyor. Yaklaşık 4-5 yıldır diş ağrısı çekmiyorum çok şükür ama benim merak ettiğim dişimin ağrımadan çürük oluşması. Ön dişimin tekinin arasında hafif delik var. Dişlerim bembeyaz ama çürük canımı sıkıyor.
Benim Allah'a şükür bembeyaz ve inci gibi dizilmiş dişlerim var. Dünyanın %90'ından daha güzel doğal dişlere sahibimdir. İnsanların hepsinin dikkatini çekiyor. Çoğu kişi dişlerin estetik mi diyor hatta. Ama zamanında yaptığım yanlışlardan dolayı ve dişlerime önem vermediğim için dişimin teki kırıldı dolgu yaptırdım. Şimdi de tek dişimin arasında hafif delik var. Canımı sıkıyor. Yaklaşık 4-5 yıldır diş ağrısı çekmiyorum çok şükür ama benim merak ettiğim dişimin ağrımadan çürük oluşması. Ön dişimin tekinin arasında hafif delik var. Dişlerim bembeyaz ama çürük canımı sıkıyor.
Hocam aynı şekil benimde öyle ama sizin aksinize arka dişlerimin hepsi kırık. Allaha şükür yemek yerken zorlanmıyorum ama kırık sonuçta. Doktora gittiğimde vitamin yazdı ve porselen diş yapabileceklerini söylediler. Fiyatları pahalı olduğu için 2 senedir kırık kırık bekliyorum.
Hocam aynı şekil benim de öyle ama sizin aksinize arka dişlerimin hepsi kırık. Allah'a şükür yemek yerken zorlanmıyorum ama kırık sonuçta. Doktora gittiğimde vitamin yazdı ve porselen diş yapabileceklerini söylediler. Fiyatları pahalı olduğu için 2 senedir kırık kırık bekliyorum.
Nazara gelmiş olabilirsiniz, bol yoğurt tüketin, fazla fırçalamayın, akşam yatarken fırçalayın.
Bu arada yukarıda yazan arkadaş haklı, dişin rengine aldanmamak lazım.