Çok hafif güvercin göğsü MSÜ'ye engel mi?

TEPE

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Bu sene 12. sınıfa geçiyorum ve hava harp istiyorum fakat sağ göğsümdeki kemik çok az önde. Sağ ve sol göğsüme dokunulduğunda ve normal bir şekilde durduğum zaman görüntü anlamında az da olsa fark edilebiliyor. Sol göğsümdeki kası sıktığımda fark edilmiyor, iki kemiğin de aynı hizaya geldiğini fark ediyorum. Göğsüm içine göçük veya ortası dışa doğru çıkık değil. Sadece sağ ve sol göğsümdeki kemikler arasında küçük bir orantısızlık var. Garip bir durum bu ama güvercin göğsü olarak başlığa yazdım çünkü bu durumu birkaç kelime ile tarif edemedim. Bu işlerin biraz da şansa bağlı olduğunu biliyorum fakat bu büyük bir engel mi sormak istedim. Fikri olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Kası sıktığın belli olur. 3-4 kere "kendini rahat bırak" diye tekrar ederler. İnternette polislik için engel olduğu yazılmış. Hava harpte biraz daha kıl davranabilirler. Tedavi de olsan geçmişte tedavi gördüğün için yine sıkıntı çıkabilir. Aslında biraz spor yapsan göğüs kası onu çok rahat kapatır. Bu tarz basit şeyler yüzünden hayalleri yıkılan çok kişi tanıdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı