Satılık Takas Çok İyi Durumda Çevre Birimleri

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Xoenna

Megapat
Daha fazla  
Meslek
BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi
Merhabalar,
Çeşitli ürünlerimi yenilediğimden dolayı bazı ürünleri satmak istiyorum. Fiyatlarda mutlaka pazarlık yapılır, discord, whatsapp vb. yerlerden ulaşım sağlayabiliriz.
Param Güvende, Dolap, Gardrop üzerinden satış yapabilirim.
Tüm ürünleri Elazığ ilinde yaşayan arkadaşlar gelip misafirim olup test edebilirler.

1. Ürün: HyperX Cloud Alpha S Blue

14 Mayıs 2022 VatanBilgisayar faturalıdır. 2024 Mayısa kadar garantisi bulunmaktadır. Kutu Fatura Garanti bulunmaktadır.
Tüm kutu içeriği eksiksiz olarak bulunmaktadır. Kablosuz kulaklığa geçtiğimden dolayı satılıktır. (Daha önce konusunu açmıştım fakat cevap gelmemişti)
Pedlerde, kafa bandında ve kablolarda hiçbir problem yoktur. Sadece ses kartının arkasında bulunan maşa kırılmıştır (resimlerde gözükmektedir). Fiyat ona göre düzenlenmiştir.
Kasada çizik ezik vb. hiçbir problem yoktur. Deri pedlerde ve kafa bandının derisinde çatlak yoktur. Dikişlerde sıkıntı bulunmamaktadır. Ses kartı sorunsuz çalışmaktadır.
Cüzi miktarda pazarlık yapılabilir, anlaşılabilir. Kablosuz klavye ile takas düşünülebilir.

IMG_20230402_171811.jpg IMG_20230402_171822.jpg IMG_20230402_171836.jpg IMG_20230402_171854.jpg IMG_20230402_171921.jpg IMG_20230402_171936.jpg IMG_20230402_171951.jpg IMG_20230402_172821.jpg IMG_20230402_172833.jpg IMG_20230402_172843.jpg IMG_20230402_173202.jpg

1.750 TL

2. Ürün: HyperX Cloud Stinger S

24 Şubat 2022 VatanBilgisayar faturalıdır. 2024 Şubata kadar garantisi bulunmaktadır. Kutu Fatura Garanti bulunmaktadır.
Tüm kutu içeriği eksiksiz olarak bulunmaktadır. Kız arkadaşım kullanıyor, o da kablosuz kulaklığa geçmeyi düşünüğünden satmak istiyoruz.
Pedlerde, kafa bandında ve kablolarda hiçbir problem yoktur.
Kasada çizik ezik vb. hiçbir problem yoktur. Deri pedlerde ve kafa bandının derisinde çatlak yoktur. Dikişlerde sıkıntı bulunmamaktadır. Ses kartı sorunsuz çalışmaktadır.
Cüzi miktarda pazarlık yapılabilir, anlaşılabilir.

620 TL

3. Ürün: Razer Basilisk V2 ---------SATILDI----------

21 Şubat 2022 Sinerji faturalıdır. Kutu-Fatura-Garanti bulunmaktadır. Tüm içeriği eksiksizdir. Yan tuşu bulunmaktadır, yani kayıp değil.
2024 Şubata kadar garantisi devam etmektedir. Kablosuz mouse'a geçtiğimdem dolayı satılıktır.
Skatezler sorunsuzdur. Resimde de gözükmektedir. Kablosunda herhangi bir hasar bulunmamaktadır. Tertemiz kullanılmıştır.
Cüzi miktarda pazarlık yapılabilir.

650 TL

4. Ürün: ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Switch

31 Mayıs 2022 İtopya faturalıdır. 1 Yıldan fazla garantisi bulunmaktadır. Kutu-Fatura-Garanti bulunmaktadır.
Herhangi bir problemi yoktur. Tüm ekipmanlarımı kablosuza çevirdim, sıra klavyeye geldi.
Kasasında herhangi bir problem bulunmamaktadır (çizik göçük vb yoktur). Aydınlatmada, keycaplerde, switchlerde hiçbir sıkıntı yoktur.
Kutu depoda olduğundan fotoğrafını çekemedim. Alan arkadaşa kesinlikle orijinal kutusuyla ve faturasıyla yollayacağım.
Cüzi miktarda pazarlık yapılabilir, kablosuz klavye ile takas olur.

1.750 TL

5. Ürün: 5+1 USB Ses Kartı
Eski bilgisayarımda ses sistemimi kullanabilmek için aldığım üründü. USB üzerinden 5+1 ses sistemimde tüm kanallardan ses alabilmek için almıştım. Yeni anakartım 5+1 desteklediğinden ihtiyacım kalmadı. İhtiyaç fazlası olarak satılıktır. Herhangi bir kutu veya garantisi bulunmamaktadır. USB Kablosu ile beraber gönderilecektir.
Herhangi bir hasarı bulunmamaktadır (çizik, göçük vb). Yazılımı üzerinden EQ ve Channel ayarı yapılabilmektedir. Optik ses giriş ve çıkışına uygundur.
Cüzi miktarda pazarlık yapılabilir.

200 TL

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı