Çok kaliteli olmayan termal macun sürmek ne kadar zararlı olur?

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
Termal macunumu değişicem cok eski bir sistemim var. Zannedersem ekran kartında da termal macun varmıs oraya da sürülüyormuş. Bilgisayarcıya sordum 120 TL fiyat verdi internet Cafe'ye sordum 40 TL değişirim dedi tabii ki de kullanacağı macun cok kaliteli olmasını beklemiyorum fakat eski bir sistemi cok kaliteli olmayan macun sürmek ne kadar zararlı olabilir?

Asıl eski sistemlerde kaliteli termal kullanılmaldır. Eski sistemler olduğundan çok ısınır.

Ne iş yaptığına ve de kaç ° olduğuna göre değişir.

Derece olarak cok yüksek oyun oynadığımda falan 80'i buluyor da dediğim gibi eski bir sistem olduğu için çok zorlayacak bir oyun da oynamıyorum ondandır hatta ben bir ara denemek için overclock fulleyip oyuna girdim 99 derece gördüm sanırım.

Bence macunu internetten alıp kendiniz sürün zor değil. İnternet kafelerdeki macun ne kadar kaliteli üstüne bir de kar alıyorlar. 40 liraya internetten iş gören bir macun alırsın. Benim arkadaş 10 liraya aldı kullanıyor :D

Derece olarak cok yüksek oyun oynadığımda falan 80'i buluyor da dediğim gibi eski bir sistem olduğu için çok zorlayacak bir oyun da oynamıyorum ondandır hatta ben bir ara denemek için overclock fulleyip oyuna girdim 99 derece gördüm sanırım.

Zula falan oynadığımda 80 derece civarı Intel Core Quad CPU Q6600.

this-is-fine-fire.gif

Q6600 diyorsunuz, Zula da 80 derece diyosunuz Zula düzgün kaynak kullanmıyor ki. X5460 sobamı kullanırken bile Zula da 55 dereceden fazla görmemiştim OC'li olarak.

Attığım ürünlerden aklınıza yatanı alın deneyin öğrenin kurcalayın. En sağlıklısı bu olacaktır.

this-is-fine-fire.gif

Q6600 diyorsunuz, Zula da 80 derece diyosunuz Zula düzgün kaynak kullanmıyor ki. X5460 sobamı kullanırken bile Zula da 55 dereceden fazla görmemiştim OC'li olarak.

Attığım ürünlerden aklınıza yatanı alın deneyin öğrenin kurcalayın. En sağlıklısı bu olacaktır.

Teşekkür ederim bir de bir şey soracağım bu macunların yannında sürmek için gereken malzemeleri gönderiyorlar mı videoda görmüştüm seffaf bir plak vardı.

Teşekkür ederim bir de bir şey soracağım bu macunların yannında sürmek için gereken malzemeleri gönderiyorlar mı videoda görmüştüm seffaf bir plak vardı.

Bir de ben cok düşük ayarlarda oyun oynuyorum sorun değil ama bazen 70 80 FPS'lerde drop giriyor bunu ortadan kaldırır mı 75 Hz monitör var.

Çok da gerek duymuyorum onlara ben. Pahalı olanda yok uygun olanda spatulası var.

Gerek var mı yok, koy dört bölgeye minik minik presle gitsin veya ortada mercimek kadar bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı